oktober 2013

Senteret!! ??

27.10.2013 // kl.00:35 // Blogg // 2 kommentarer

Hallu! ??idag som har vi vært på dørlandssenteret! Jeg holder allerede på med video :D men er syk så stemmen min er veldig rar så kan ta litt tid hvis jeg velger og ta den vekk.... XD haha! Legger bare bed ett par bilder til dere :) så kan dere høre nere en annen dag ??

~Anna~

Veldig lenge siden!

24.10.2013 // kl.21:57 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle søte der ute! Det er lenge siden jeg har blogga! og jeg måtte egentlig bare teste noe på den nye dataen til lillesøsteren min! Dette var en drøm og skive på :D Haha, får noen dager siden var jeg på sørlandssentert med mamma. Jeg var egentlig VELDIG sikker på at dette var den siste gangeen på det "lille sørlandssenteret" Dette bli giigantisk og et av norges største kjøpesenter! Jeg gleder meg så UTROLIG mye til lørdag! Idag åpnet det jo det STORE så nå gleder jeg meg til og ut og se men jentan på lørdag! Vi skal alle jentene i klassen! :D Jeg gleder meg mest til INGLOT ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

haha, det blir en drøm! Og kommer til og bruke en del penger der!♥  Joda, i morgen skal jeg på jonior som jeg har fotellt dere om før også etter det kommer søteste Maria og herligste Mariell og skal natte hos meg ♥  Jeg har tenkt på en innkjøps video til dere fra når jeg var med mamma og når jeg skal med jentene :) Så dere skal IKKE gå glipp av hva jeg kjøper ;) Haha.

Jeg skal virkelig prøve og blogge oftere til søte dere!♥♥

 

 

 


Et lite bilde før det er ferdig finner ingen bilder nå......

Mitt kamera er his Maria og har da ikke noen andre bilder.. :P

 

 

 

-Anna

Hei dere <3

13.10.2013 // kl.17:47 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei, lenge siden dere har sett bilde av meg på bloggen! Men i går hadde jeg en liten potoshoot med lillesøster :P Hadde ikke så mye annet å gjøre så da ble det det :) Jeg har ikke redigert noen av bildene meg håper dere liker de :)) 

S

Som dere sikkert ser er det de som er redigert men tror ingen av de andre er. :)

 

 

-Ah♥
Noen skjønnhetstips!

08.10.2013 // kl.20:16 // Blogg // 2 kommentarer

Hei, dere! Jeg har bare tenkt og slenge inn noen skjønnhetstips til dere! Noe som har hjulpet meg fordi jeg har veldig tørr og følsom hud.

- Skyll håret med kaldt vann når du avslutter dusjen ? dette er bra for både hud og hår! Husk at det ikke skal være ubehagelig kaldt.
- Få en hudpleie/frisør til å nappe brynene dine for deg, da er det enklere for deg å vedlikeholde de litt, hvis ikke du har penger til og ta de med en gang eller noe.. (Jeg bruker Vivians hudpleie i vennesla.)
- Ha minst to ganger i uken hvor du ikke plager huden din med verken sminke, kremer eller annet.
- Sett ansiktsmaske én gang i uken ? gjerne etter å ha skrubbet ansiktet ditt.
- Pass på å bytte sengetøy ukentlig; som sagt havner døde hudceller og en hel masse bakterier i sengen. Mange får gode resultater med tanke på færre utbrudd av for eksempel kviser når de begynner å skifte på sengen oftere ? noe å tenke på!
- Vask sminkekostene dine minst annenhver uke! Dette gjør du enkelt ved å først vaske i kaldt vann, deretter massere inn balsam for så å vaske all såpen godt bort.
- Drikk mye vann! Om du syns det er kjedelig kan du for eksempel skjære opp eplebiter og ha i glasset, eller noen dråper sitron, sammen med isbiter. Forfriskende og ikke minst det sunneste du kan få i deg!

 

Jeg har testet ut noen av disse tipsene og jeg syntes faktisk det virket!:) 

 

Har dere noen skjønnhetstips?

-Anna♥

Høstferie slutt!

06.10.2013 // kl.19:50 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei herlige dere! Selv om ikke jeg blogger ver da så er det faktisk noen som er inne og ser! det er utrolig gøy! Imorgen er vår høst ferie slutt :( Det blir kjempe kjedelig og begynne på skolen igjen! Ikke noe mer ferie før til jul.. 

 

På fredag var Mariell hos meg! Det var kjempe koselig! Vi fant litt ny musikk, bakte muffins, spillte ligretto også gikk tiden, litt for fort... 

Lørdag: Var jeg ingen plass, tror jeg.

Å idag: Har jeg vært ute med Erica :) Vi fant ut at vi kunne gå sammen mye mere! :D <3

 

- Jeg skal snart legge meg siden jeg må opp så insykt tilig! :)

 

Anna
1 Oktober

01.10.2013 // kl.19:22 // Blogg // Ingen kommentarer

 
Hei alle sammen! Følte for og blogge litt i dag! Jeg har bestemt meg for at jeg ikke gidder og blogge hver dag. Så jeg blogger når jeg gidde eller har noe spennende og fortelle om  Idag har jeg funnet ut hvordan du bruker ASK.FM  Så nå er det og bare og spørre meg der  Også er det en annen ting som skal skje i morgen  Jeg skal ha en høst photoshoot med storesøster  Også skal jeg til tannlegen  Også skal jeg kansje på sørlandssenteret og kjøpe maling til romme mitt  Også skal jeg se på 2 fine kjoler som jeg bare ELSKET! 

Har noen av dere hørt op Pinterest?

Pinterest.com er en nettside der du kan finne bilder nesten som ♥WeHeartIt. Jeg har allerede sett på bilder der inne i en halv time Haha! Men du må skrive på engelsk. Jeg elsker dette virkelig! Anbefaler ALLE dette  Jeg sitter og ser på bilder til shooten i morgen!  Høst bilder gleder meg :))

Ask=annahans99

Snapchat= anna-elise99

Instagram= annahansen99

?Anna?
 

Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil! Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil!

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits