juni 2014

Elsker nye folk!

19.06.2014 // kl.18:59 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen!

Som dere ser i overskriften så står det " Elsker nye folk" :D jeg elsker å snakke med folk bli kjent meg nye ogsånn! Jeg snakker med kjempe mange folk som jeg egentlig ikke kjenner så godt. Så jeg er veldig lett og bli kjent med noe som jeg håper er bra!

Sånn som igår og idag har jeg snakket i ca 1time med Andreas på telefonen:) kjempe koselig å blir så glad bare av å snakke med han.
Andreas er superherlig, jeg har blitt så utrolig glad i han gjennom nettet og jeg skjønner ikke at noen kan bli så gode venner uten å ha truffe hverandre :)

Vilde: Vilde er å utrolig herlig, vi har kjent hverandre mye lengere og og hun er en av de første jeg tørte snakke med på nettet :) meg å Vilde skal møtes om 15 dager ca, så det blir kjempe gøy å jeg gleder meg masse! :D


Jeg fortellte bare om to av mine venner nå men har mange flere! :)


Robin, Julian, Daniel, Emma, Maren ja jeg har kjempe mange som jeg er blitt veldig glad i<3

Mange spør om jeg ikke syntes det er skummelt og om jeg ikke er redd for at jeg sitter å snakker med en gammel mann liksom men jeg er faktisk litt redd for det å jeg passer veldig på! Må liksom snakke med de på telefonen/skype ogsånn og ha kjent de lenge før jeg tør møte de! Har ikke møtt noen enda som jeg ikke kjenner og det er ikke så lenge til jeg møter 1 person gjennom nettet :D


Jeg er utrolig glad i å bli kjent med nye mennesker så nå vet alle det :)


BLIR DU KJENT MED FOLK GJENNOM NETTET?


~Nuss~

Fast Blogger igjen?

17.06.2014 // kl.19:00 // Blogg // 3 kommentarer

Hallo alle søte mennesker!

Jeg var å så på topplisten for Vennesla og jeg så jeg lå på 52 plass eller noe sånn. Jeg er utrolig glad for at noen faktisk gidder å gå inn å se gjennom den å lese hva jeg holder på med. Det er faktisk veldig koselig:) Jeg blogget jo fast kan du si for ikke så veldig lenge siden. Et par uker eller noe. Og sitte å skrive hva jeg gjør om dagene er noe jeg savner. Hvis det er noe jeg gjør en dag som er spennende så andre kan få se det å kanskje få litt inspirasjoner eller noe :) Jeg har jo sagt lenge at dere skal få en rom video og sånn detaljer på rommet ogsånn, men nå skal jeg love at det snart kommer altså! :D Skal få gjort det så fort jeg kan!:) Når jeg blogget for en stund siden så delte jeg ikke bloggen min jeg bare skrev og jeg har ikke tenkt å dele like masse som jeg pleier akkurat nå men det kommer etterhvert:) Det er bare sånn jeg ser at jeg faktisk klarer dette :) Kanskje det blir litt rot denne uken men jeg skal prøve alt jeg kan og få tatt bilder ogsånn:) 

 

Det er siste uke på skolen! Jeg er sååååå klar for ferie nå! Det blir utrolig deilig!:) Skal ikke reise så kjempe langt men jeg skal iallefall til sverige og stavanger :)

Jeg slenger med et bilde av dagens otfit :)

 

ss

T-skjorte fra H&M

Skjorts fra Vila/ onely

 

SYNTES DU JEG SKAL BEGYNNE Å BLOGGE IGJEN? :)

Vi snakkes!

~Nuss~ 

 

Dyreparken!

04.06.2014 // kl.15:28 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei mine søte :)

Idag har jeg vært på skolen som vanelig har hatt orienterings løp.. Noe som var utrolig iriterende rett og slett.. Jeg klarte alle postene men på slutten så gikk jeg ned feil vei så masse tid gikk vekk for det... Men det var vist veldig veldig mange som hadde gjort den samme feilen...:)

Nå er jeg kliss våt å skal rett hjem dusje å hoppe i kosedressen<3


Igår var jeg i dyreparken på avsluttnings tur. Det var kjempe koselig nesten hele tiden:) vi tok bobb banen kjempe mange ganger dø var litt kleeint på slutten da... Men en ting som var et stort + er at det ikke var kø:) så du trenger ikke stå 30 min i kø sånn som du vanelig vis må i helgene :)


Biilder:

Dette var noen av tingene vi så.. Glemte egentlig å ta bilder..

Men dere må alle ha en fin dag!:)


~Nuss~

Siste bursdag for en stund!:)

02.06.2014 // kl.11:57 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii!

Dette er forhåpentligvis siste bursdag på en stund. Selfølgelig veldig koselig men blir jo litt mye når det er så mange herlige personer som har bursdag :) det har vært sånn 4 bursdager denne uka..

Jeg har hatt vondt i hode hele helgen men prøvd å bare tatt ibux å gjort alt jeg skulle å nå tror jeg "straffen" kommer siden nå er det ekstremt vont å jeg klarer ingen ting... Mamma og Vilde mente jeg måtte bli hjemme sånn at det går over snar:) jeg ville egentlig på skolen siden vi har en prøve men jeg fikk ikke lov... Så nå er det slappe ov å bli frisk til dyreparken imorgen :)

Bursdagsbilder:

Ha en fin dag alle sammen!


~Nuss~

Biiilder:))

01.06.2014 // kl.13:13 // Blogg // Ingen kommentarer

Siden jeg ikke har pc og mobilblogger så blir det bare sånn... Alt klikka....

Her kommer bilder:))

Byen med klassen:

Havnedag:

Bursdag:

Jeg fikk ikke bestemme kjole selv så måtte være dagens prinsesse xD

Haha, alle sammen må kose seg å ha en fin dag<3

~Nuss~

Byen,bursdag&bursdag!

01.06.2014 // kl.12:51 // Blogg // Ingen kommentarer

Woow, hallo alle sammen:)

Jeg beklager for jeg at jeg ikle har fått blogget i helgen med ALT har gått i ett.. Men nå skal dere få se hva som har skjedd:))

På fredag var jeg jo i byen med klassen! Det var utrolig utrolig koselig! Jeg håper på at vi får flere sånne turer for det var døds gøy! :)

Vi var der hele dagen fra ca 11-9!
Så først gikk vi på stranda å lag å snakka ogsånn der så tok vi og spilte litt volleyball det var koselig:) så gikk vi å badet eller noen bada ikke alle.. Så solte vi oss og snakket ogsånn:) så gikk vi å spiste.. Så egentlig etter det så gikk folk når de ville:) så vi som var igjen satt på fiskebrygga å spiste is:) så gikk egentlig den dagen siden vi gikk litt til rundt å skulle helt hjem.. Mariell sov å hos meg så jeg ville ikke sitte og blogge når jeg har besøk..

Å igår (lørdag) var vi ibyen igjen :) da var det meg, Mariell, Eva og guttene :) det var havnedag noe som guttene syntes var utrolig gøy! Du kunne kjøre en sånn kran ting ogsånn som de elsket!
Jeg tror ikke jeg fikk tatt så mange bilder men... De kjørte Elias båt og litt sånn noe de syntes var gøy :)

Også igår kveld feiret jeg bursdagen min! Endelig:) det var kjempe koselig det å:) vi snakket masse og spilte alias og ja.. Var kjempe koselig:)

Nå er det tid for enda en burdag.. :) familie bursdag til boysan :)

Men innlegget ble så stort så det funker ikke og legge ut bilder så de kommer straks:)

~Nuss~

Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil! Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil!

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits