mai 2013

Spørsmål runde og dagen miin :))

31.05.2013 // kl.22:22 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei kjære alle sammen! Jeg er så utrolig glad for at jeg ligger på 5 plass på vennesla listen! Det er sinsykt gøy! Jeg har ikke kameraet her fordi jeg pleier og låne min søster sitt men hun er i bryllup.. Så det blir desverre ikke noe bilder i dag :( Men det kommer kansje i morgen :)<3 Håper det :) Jeg var hos Mariell etter skolen i dag, Mariell er miin beste venn<3<3 Nå er jeg hos victoria :) hun blogger å og den kan dere se Her :) Håper dere liker hennes blogg også! :) Jeg skal foresten sove her i natt :) blir kjempe kooos! I morgen skal vi passe mine nevøer alstså tante barn :) Også på kvelden skal vi passe noen hun kjenner :) Har passet de en gang før og de er kjempe koselige herlige folk! :) Så da håper jeg det kommer masse kule\gøye bilder i morgen :))

 
Kom faktisk et bilde! <3 Dette er meg og victoria! <3 :))

Jeg har spørsmål runde!

 Spøør i VEI!<3 blir veldig glad hvis mange spørr! <3

Blogges i morgen! :) 

Husker og blogge

30.05.2013 // kl.19:06 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen! Helt utrolig så se så mange som leser bloggen min! Det er så gøy og gir meg sinsykt mye energi til og huske og blogge og skrive lengere innlegg :) Gøyeste fag i dag på skolen var musikk :) Fordi alle sang sinsykt høyt og vi kunne velge kule sanger selv og ikke læreren som alltid finner sånne kjedelige sanger.... Jeg må vente tre kvater på bussen pg det er skikkelig kjedelig! Jeg har brukt sinsykt mye penger denne månden så skal prøve og ikke bruke så mye penger på en stund :\ Gleder meg skikkelig masse til i morgen skal på besøk til Victoria som jeg gikk i klasse med før <3 Les bloggen hennes å: HER :) Jeg har faktisk kjøpt noe i dag, Haha! Faktisk føler jeg kjøper noe hele tiden selv og jeg ikke skal...... Så jeg skal vise dere hva jeg har køpt og dagens antrekk :)

 

Her er dagens antrekk :)


Dette er dagens antrekk :) Ser helt rar ut på dette bilde da! :/

Dagens innkjøp:

 


Veldig dårlig bilde :/ Men uansett, kjøpt på veromoda eller kluzz eller hva du kaller det koster 129.-

 

Håper du liker bloggen min:)

Blogges: Anna<3

Heei

29.05.2013 // kl.15:24 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei! Sorry fordi jeg ikke har blogget på lenge og har sagt mange ganger at jeg skal begynne igjenn men har ikke orket... Må virkelig skjerpe meg veldig!

Jeg er så utrolig glad for at det er så mange som har vert innom bloggen min selv om jeg ikke har blogget noe! Dette betyr veldig mye får meg så nå lover jeg virkelig at jeg skal begynne igjenn!

Jeg skal begynne bloggen På nytt på en måte.. Så jeg vil legge ut bilder av hva jeg har fått når jeg ikke har blogget og hva jeg har gjort i dag<3

Idag: Jeg har vert på skolen og bakt pizza boller som vi selger til andre elever på skolen også etter det gikk vi hjem:) Så skulle ønske skole dagen min var sånn være dag :)) Når jeg kom hjem spiste jeg og så på tv også tengte jeg skikkelig masse på og begynne og blogge igjenn:) Så gikk jeg ned i kjelleren der søsteren min har fotostudio så tokk jeg bilder <3<3 Nå kommer dee  :)

                                                                                                                                                                                                                                                                             musicnodes
                                                                                                                                                                                                                                                                    Astrid Smeplass: Shattered
Elsker denne sangen hun er helt rå!


Dette er meg :)


Nyye skoo! <3 Elsker de <3<3

 


Hår børste Anbefaler veldig den greier ut flokene uten att du merker noeHår olje :) Den er kjempe god kjøpt hos fisøren for ca 300-400 kr :) Du får ikke så eletrisk hår og den er bare ubeskrivelig god.


Skrub<3 Den er veldig god og reddet meg på 17 mai! Jeg hadde selv bruning på meg også hadde det blitt veldig rart bare skrubb deg så går det vekk!<3


Lip butter verdens beste! Jeg kjøpte den på vita, den kostet 129kr tror jeg :)Her er den igjenn :) Jeg har sprekt lukke mistet den :(Sminke plassen miiin <3<3Dugnad til polen tur! <3Nå er det lekse tid :((

Håper dere likte innlegge mitt :) 

Blogger Anna <3

Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil! Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil!

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits