mars 2014

SOL!

31.03.2014 // kl.18:21 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen!

 

Jeg regner ikke med mange sitter inne på pc/ipad eller telefonen for å lese bloggen min? xD Så jeg koste meg max ute i solen idag å igår! SUPER DEILIG! Jeg håper alle andre å koste seg i det nydelige været! Kanskje noen til og med har blitt litt brune? :D Det har jeg! Bare litt men mest freiner som er så iriterende..

Et - Med å bo på heia som jeg gjør at det er UTROLIG mange rare å skumle dyr ute nå på sommeren... Det er litt ekkelt! Prøver vikelig ALT for å ikke å de inn i hus! Hadde vært forferdelig!

Det er mandag ny uke herlig vær! Kan det bli bedere? :D De melder fint vær helt frem til fredag så jeg håper det blir å holdet seg så fint!

 

Jeg var på synsundersøkelse idag.. Kjipt med linser fast altså... Så jeg har ikke fått gjort så mye enda.. Jeg har konkuranse med mamma og de så jeg må rydde rommert, vaske å lekser nå..
DERE MÅ KOSE DERE MAX RESTEN AV UKA ALLE SAMMEN!♥

Fuunker igjen!

29.03.2014 // kl.11:18 // Blogg // Ingen kommentarer

 

 

Endelig akkurat NU fikk jeg hjelp av storesøs som ikke viste helt hva hun gjorde men hun fiksa det sånn at nå er jeg tilbake med bilder<3'
Jeg har savet så sykt å blogge men det har vært godt med en ekstrem lang pause å!
Det er lørdag jeg skal ikke noe spessielt å har gjort kjempemasse gøy men jeg har hatt pause!<3
Jeg lager et innlegg for pausen min å jeg har en liste over ting jeg skal blogge om..

 Gooood Helg sotnonsene mine! <3

 

annahans♥

Bilder?

16.03.2014 // kl.10:54 // Blogg // Ingen kommentarer

Heei søtnonsene mine!:)

Som dere sikkert ser å har merket så har jeg ikke blogget på en stund... Vet ikke helt hva som skjer men når jeg skal laste opp bilder så blir hele skjermen blå ALT klikker å hele innlegge forsvninner!... Sånn er det å jeg har ikke pepling på hva det er for noe.. hjelp meg gjerne om du har noen tips til hva jeg kan gjøre for å fikse det... Så ja... Ingen bilder bare masse kjedelig skrivt det er ikke så mange som får lyst til å lese da.. Jeg forsetter å prøve flere ganger om dagen såndere ser når det kommer bilder igjen! ipad blogging er kjedelig..

Vi ses snart håper jeg


~Annahans~

Rødt hår!

07.03.2014 // kl.10:18 // Blogg // Ingen kommentarer

Rødt hår faktisk!

Heiiheii!

Jeg er så utrolig leimeg for at dette bare har stoppet opp... Jeg vet ikke helt hva som har skjedd men jeg har hatt skikkelig mye å gjøre på skolen... Jeg er har hatt 10000 vis av prøver.. Det er prøver å innlevering hele tiden rett før ferie!.. Men det er så utroliig godt å bare ta ferie etter man ha gjort så mye skole arbeid! Ikke det at jeg liker skolen men det er noe man ikke slipper unna...

Ja, jeg har nå tatt ferie! Jeg sa til noen men skrev det ikke her at i ferien skulle jeg farge håret rødt.. Rødt liksom.. Meg, mamma å mange andre var veldig spent på hvordan dette kom til å bli da.. Men jeg ble sånn ca fornyd! Mange trodde å jeg tulla fordi de vet at jeg ikke er den personen som liksom farger håret RØDT men det er altså gjort..:)

Vi har hatt besøk av søs som har sovet her en stund så jeg var så glad når jeg fikk sengen min for megselv etter å hatt to rompetroll som er over alt i senga til og med UNDER.. Jaja xD Godt de sov hele natta iallefall! Men de vokner så utrolig tilig klokka 5! : O Jeg sover lenge! Sånn til 11-12 tiden å det var skikkelig slitsomt å få meg opp på en lørdag å søndag klokka 7... I uke dagene når det var skole så var det litt greit at de egentlig var her fordi da ble jeg iallefall voknet! xD

Jeg har jo ikke sakt hva som har skjedd på romme mitt! xD Men det kommer sikkert snart ut det å.. Spørsmålsrunden! Ikke glem den da folkens!!<3 det er bare å spørre jeg elsker spørsmål:))

Idag eller etterpå starter min ferie selv om jeg har hatt det hele uka men jeg har egentlig bare vært hjemme.. Men nå etterpå skal meg og skjønneste Mariell på hytta på brokke sammen med storesøster å ungene:) så det blir koselig!<3

Noen som vil se meg med rødt hår?:))

Victoria tok bilde som dere kanskje ser :D


~annahans~

Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil! Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil!

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits