januar 2013

Hei :)

31.01.2013 // kl.21:13 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei!! Idag etter skolen var jeg hos nora!! det var kjempe koselig!! vi lagte sunne pannekaker såm ikke ble helt gode :P så vi gjorde ikke så mye da :P men skal låve og legge ut bilder av dagen min på lørdag!! 

Men kan jo fortelle dere om en gøy bok :P som jeg lånte i dag på skolen i dag. Den heter  " Alt jeg vil er å kysse deg" 

den handler om: Jeg kjenner et sug i brystet, som om kroppen min sulter etter å være i nerheten av hans. Kansje dette er kvelden vi kysser. Jeg vet at jeg burde tenke på at han er voksen og at familien min bor vegg i vegg, men det glipper. Det eneste jeg vil er å være inntil ham. Alt anet betyr null.

Har ikke kommet så langt men boka virker veldig spennende!!!

har ikke så mye og blogge om!! så da må dere ha en super kveld!

Sånn ser boken ut!!

 

Blogges: Anna<3<3

 

 

Dagen min <3<3

30.01.2013 // kl.19:33 // Blogg // Ingen kommentarer

Heisann! i dag  på skolen rappa vi en rap vi hadde laget for en klasse som jeg nesten ikke kjenner noen i -_- var kjempe flaut og kleint spesielt når publikum bare sitter der og nesten ikke klapper!! Så det var det som skjedde på skolen i dag :P Nå har jeg gjort lekser til middag haddde vi spagethi :) Vi skal ha skriftelig prøve i viking tiden (norrøn tid). Kan ingen ting om det -_- jaja nå skal jeg dusje også skal jeg slappe ov og kansje øve litt til!

Ha en super kveld!!

 

Hater prøve!!

 

Blogges Anna<3<3

Hallo :)

29.01.2013 // kl.19:37 // Blogg // Ingen kommentarer

Heisann<3<3 Idag har jeg vert på skolen. Vi hadde musikk, vi skal framføre en rape for 1klasse i morgen så øvde vi i mikrofon i dag. Også skalvi framføre i morgen -_- Gruer meg :P  Også var jeg modell for min søster i dag hun er fotograf :) så der er jo litt gøy da! dere kan jo ta en titt inom på hjemmesiden hennes:) http://www.elisabetlarsen.com/ så nå må jeg gjøre lekser og rydde rommet -_-

 

 

 

Blogges: Anna<3

Heey

28.01.2013 // kl.20:16 // Blogg // Ingen kommentarer

Heisann! I dag har jeg vert på skolen :P derreter var jeg med min beste venn (Synne) til sentrum vi gikk egentlig bare der og ikke gjorde så mye :P Var så lenge siden jeg har gått sammen med henne! 

da jeg kom Hjem var jeg kempe blaut -_- så hadde mamma lager Hjemmelaget gryteret :P så nå skal jeg dusje også bare slappe av resten av dagen! :)

 

 

Blogges Anna<3<3

Dagen i dag

26.01.2013 // kl.21:08 // Blogg // 2 kommentarer

heey! Idag har jeg passet :)) Vi har vert ute mye. Så nå ligger jeg på sofaen og ser på "Hver Gang Vi Møtes" deretter skal jeg se på "Tone". Som jeg har sakt, har jeg mistet laderen til kamerae.t Så må ta bilde med ipaden så er litt dårlige bilder!

Nå kommer det noen bilder fra dagen min :)

Lego! :P

Mathias

på vei ut :P

har engentlig gjort mye mer :))

blogges Anna

HVA HAR DU GJORT I DAG??? <3<3

Heey

26.01.2013 // kl.13:05 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii! I dag Skal jeg passe mine nevøer. blir koselig kommer bilder i kveld har ikke så mye og blogge om enda :P  voknet gjust :))

Heeei

25.01.2013 // kl.16:39 // Blogg // 2 kommentarer

hei :) I dag har jeg vært på skolen vi hadde tekstil :) det er egentlig ganske gøy :)) nå har jeg dusjet og jeg skal opp til min søster og spise middag :)) jeg er leder en plass som heter Junior jeg skal der i kveld. blir koselig kansje det kommer bilder i kveld :)) 

blogges:anna<3<3<3

Dagen min

24.01.2013 // kl.17:15 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei :)) idag har jeg vært på skolen -_- vi hadde valg fag :) jeg har dans fordi jeg elsker og danse :) jeg lærte 2 nye danser.

når jeg kom hjem  gjorde jeg lekser og har egentlig gjort lekser til nå -_- 

så nå er det bare en power point igjen så er jeg klar til fremføring i norsk fordypning på mandag.

da må jeg rydde rommet -_- 

 

Blogges: Anna :)

Ny blogg

23.01.2013 // kl.20:26 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei :) Jeg har endelig bestemt meg får og begynne å blogge igjen! Jeg har hatt to blogger før men har nesten ikke blogget på de :-P

Nå holder jeg på og finne header! så det er det som skjer her i kveld :)

blogges Anna<3<3

Velkommen til min blogg!

23.01.2013 // kl.20:10 // Blogg // Ingen kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil! Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil!

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits