Blogg

Må desverre slutte..

17.08.2014 // kl.21:14 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle mine søte!

 

Alle har sikkert merket at jeg ikke har blogget på 1000 år.. Jeg har rett og slett ikke tid til bloggen min mere..fordi: jeg begynner å jobbe litt nå, 10'ende klasse å vil bli flinkere på skolen, fått kjæreste, har en stor familie, vennene mine, begynner på lappen snart, laget leder og bloggen i tillegg går bare ikke.. ALT stopper seg selv når jeg har så masse å tenke på! Så jeg må desverre slutte... Kommer til å savne det men jeg tror jeg kommer til å starte å blogge igjen om noen år kanskje xD bloggen blir her iallefall en stund men kanskje jeg sletter den etterhvert det vet jeg ikke helt enda!

 

 

 

Tusen takk til alle mine skjønne blogg lesere!

~Nuss~

 

Bildedryss fra sist jeg blogget til nå:D

20.07.2014 // kl.21:19 // Blogg // 1 kommentar

Enda en dag på stranda!:D

12.07.2014 // kl.10:57 // Blogg // Ingen kommentarer

God morgen alle sammen!

Nå er jeg snart klar for enda en dag på stranda!:D det blir døds deilig, bare ligge der så lenge ungene gidder å ja bare slappe av:) et bilde fra igår xD

Ha en supersuper dag!:D

Stranda!

11.07.2014 // kl.14:29 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen!

Da jeg våknet på morgenen idag gikk jeg rett ut i sola! Utrolig deilig!:D så jeg har vært der en stund før jeg gikk inn å ryddet rommet.. Utrolig kjedelig spessielt i denne varmen.. Men sånn som må gjøres..;)

Så ringte storesøster gjust å lurte på om vi ville bli med ut å bade, grillling å litt strand kos så det bir vi med på:D så jeg sikker straks ut igjen!:D

Deilig!<3

Håper dere får en fin dag!:D

Sommerkjolen!:D

10.07.2014 // kl.20:18 // Blogg // 4 kommentarer

For et deilig vær, folkens :D

Idag skal jeg vise dere den sommerkjolen jeg liker best av de jeg har :)

Jeg liker best denne kjolen av de jeg har! Den er utrolig god å gå i å jeg bare elsker den :D Jeg vet ikke hvor den er kjøpt å hvor mye den kostet siden den var gave fra Elisabet da hun var i Barcelona:) Hun har iallefall smak xD ;D


Hvis dere vil se resten av mine kjoler og litt mere av denne kan jeg lage en video, så sleng igjen en kommentar hvis dere vil ha video!;)

Kos dere videre idag hva enn dere gjør:)
~Nuss~

For en deilig dag!

10.07.2014 // kl.00:15 // Blogg // 2 kommentarer

Heeiaaa alle mine søte<3

For en dag altså! Dagen idag starter med at jeg våknet med sola som prøvde å snike seg gjennom rullegadinen! Det var så utrolig deilig jeg tenkte bare YESS endelig fint vær å heldigvis ble det det:D jeg gikk rett ut i sola med en gang jeg våknet å hadde frokosten på verandaen! DET ER SOMMER Så når jeg hadde stelt meg så gikk vi ut på hytta til Gry ogde så var der familie grilling der! Utrolig koselig å treffe alle igjen!:)
Her kommer det noen bilder fra dagen:D

Det var sykt deilig å sitte på brygge kanten med beina i vann å bare slikke sol<3

Tror vi var oppe i 30 grader på det meste :D når vi gikk var det 27 så ja, ingen vits å reise til syden nu :D


Ha en super kveld!:D

~Nuss~

Byen!:)

04.07.2014 // kl.17:25 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen!:)

Igår hadde vi besøk av bestefar og rett etter han gikk gikk jeg til Mariell der jeg var hele kvelden<3 vi hadde det kjempekoselig, tok litt bilder, kjørte litt, så litt av en film og vi gjorde egentlig masse:)

Så idag hadde jeg ikke andre planer enn at jeg skulle til tannlegen.. Så jeg var hos tannlegen da jeg kom hjem skulle jeg akkurat til å pakke men så kom det en melding å spurte om jeg hadde lyst til å være med i byen på handelens dag så jeg ble med en tur der å:) kjøpte ikke så masse en lilla kose dress, sminke serverer og en sjampo:)
Det var veldig masse folk og vanskelig å passe 3 unger i butikkene så vi tok en tur i parken:)
Så når jeg da kom hjem var det rett og pakke..
Nå er jeg på vei til Sverige og er så spent, nervøs og alt på en gang! Jeh skal treffe Vilde :) ei jeg traff på nettet så dette blir sykt spennende å ja jeg klarer ikke sitte stille:))


Mathias mente han fant verdens kuleste genser så dette ble hans favoritt:D

Jeg slenger inn noe nytt så ofte jeg kan:)

Godhelg alle sammen! :)

~Nuss~

Sommerklær!

01.07.2014 // kl.21:02 // Blogg // 2 kommentarer

Heii igjen!

 

Jeg satt på nettet og så på sommer tøy! Fant så masse fint så da tenkte jeg å lage en video med det :)

 

Kjente det var en stund siden jeg hadde laget video.. Men det var veldig gøy så jeg tror det kommer flere videoer :D

Det meste er fra Nelly.com tror egentlig alt er derfra :)

 

 

~Nuss~

Klare for video!?

01.07.2014 // kl.15:47 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen! <3

Overskriften! Jeg holder på å lage en video. Reine plasker ned å det tordner.. Jeg har ingen ting å gjøre så det første jeg tenke var en video til bloggen :)
Så idag blir jeg inne å lager video, jeg vil ikke si hvilken video det er så dere for se :) den kommer sent ikveld eller imorgen tilig ;)

HVILKEN VIDEO TROR/HÅPER DU DET ER? :D

~Nuss~

Elsker nye folk!

19.06.2014 // kl.18:59 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen!

Som dere ser i overskriften så står det " Elsker nye folk" :D jeg elsker å snakke med folk bli kjent meg nye ogsånn! Jeg snakker med kjempe mange folk som jeg egentlig ikke kjenner så godt. Så jeg er veldig lett og bli kjent med noe som jeg håper er bra!

Sånn som igår og idag har jeg snakket i ca 1time med Andreas på telefonen:) kjempe koselig å blir så glad bare av å snakke med han.
Andreas er superherlig, jeg har blitt så utrolig glad i han gjennom nettet og jeg skjønner ikke at noen kan bli så gode venner uten å ha truffe hverandre :)

Vilde: Vilde er å utrolig herlig, vi har kjent hverandre mye lengere og og hun er en av de første jeg tørte snakke med på nettet :) meg å Vilde skal møtes om 15 dager ca, så det blir kjempe gøy å jeg gleder meg masse! :D


Jeg fortellte bare om to av mine venner nå men har mange flere! :)


Robin, Julian, Daniel, Emma, Maren ja jeg har kjempe mange som jeg er blitt veldig glad i<3

Mange spør om jeg ikke syntes det er skummelt og om jeg ikke er redd for at jeg sitter å snakker med en gammel mann liksom men jeg er faktisk litt redd for det å jeg passer veldig på! Må liksom snakke med de på telefonen/skype ogsånn og ha kjent de lenge før jeg tør møte de! Har ikke møtt noen enda som jeg ikke kjenner og det er ikke så lenge til jeg møter 1 person gjennom nettet :D


Jeg er utrolig glad i å bli kjent med nye mennesker så nå vet alle det :)


BLIR DU KJENT MED FOLK GJENNOM NETTET?


~Nuss~

Fast Blogger igjen?

17.06.2014 // kl.19:00 // Blogg // 3 kommentarer

Hallo alle søte mennesker!

Jeg var å så på topplisten for Vennesla og jeg så jeg lå på 52 plass eller noe sånn. Jeg er utrolig glad for at noen faktisk gidder å gå inn å se gjennom den å lese hva jeg holder på med. Det er faktisk veldig koselig:) Jeg blogget jo fast kan du si for ikke så veldig lenge siden. Et par uker eller noe. Og sitte å skrive hva jeg gjør om dagene er noe jeg savner. Hvis det er noe jeg gjør en dag som er spennende så andre kan få se det å kanskje få litt inspirasjoner eller noe :) Jeg har jo sagt lenge at dere skal få en rom video og sånn detaljer på rommet ogsånn, men nå skal jeg love at det snart kommer altså! :D Skal få gjort det så fort jeg kan!:) Når jeg blogget for en stund siden så delte jeg ikke bloggen min jeg bare skrev og jeg har ikke tenkt å dele like masse som jeg pleier akkurat nå men det kommer etterhvert:) Det er bare sånn jeg ser at jeg faktisk klarer dette :) Kanskje det blir litt rot denne uken men jeg skal prøve alt jeg kan og få tatt bilder ogsånn:) 

 

Det er siste uke på skolen! Jeg er sååååå klar for ferie nå! Det blir utrolig deilig!:) Skal ikke reise så kjempe langt men jeg skal iallefall til sverige og stavanger :)

Jeg slenger med et bilde av dagens otfit :)

 

ss

T-skjorte fra H&M

Skjorts fra Vila/ onely

 

SYNTES DU JEG SKAL BEGYNNE Å BLOGGE IGJEN? :)

Vi snakkes!

~Nuss~ 

 

Dyreparken!

04.06.2014 // kl.15:28 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei mine søte :)

Idag har jeg vært på skolen som vanelig har hatt orienterings løp.. Noe som var utrolig iriterende rett og slett.. Jeg klarte alle postene men på slutten så gikk jeg ned feil vei så masse tid gikk vekk for det... Men det var vist veldig veldig mange som hadde gjort den samme feilen...:)

Nå er jeg kliss våt å skal rett hjem dusje å hoppe i kosedressen<3


Igår var jeg i dyreparken på avsluttnings tur. Det var kjempe koselig nesten hele tiden:) vi tok bobb banen kjempe mange ganger dø var litt kleeint på slutten da... Men en ting som var et stort + er at det ikke var kø:) så du trenger ikke stå 30 min i kø sånn som du vanelig vis må i helgene :)


Biilder:

Dette var noen av tingene vi så.. Glemte egentlig å ta bilder..

Men dere må alle ha en fin dag!:)


~Nuss~

Siste bursdag for en stund!:)

02.06.2014 // kl.11:57 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii!

Dette er forhåpentligvis siste bursdag på en stund. Selfølgelig veldig koselig men blir jo litt mye når det er så mange herlige personer som har bursdag :) det har vært sånn 4 bursdager denne uka..

Jeg har hatt vondt i hode hele helgen men prøvd å bare tatt ibux å gjort alt jeg skulle å nå tror jeg "straffen" kommer siden nå er det ekstremt vont å jeg klarer ingen ting... Mamma og Vilde mente jeg måtte bli hjemme sånn at det går over snar:) jeg ville egentlig på skolen siden vi har en prøve men jeg fikk ikke lov... Så nå er det slappe ov å bli frisk til dyreparken imorgen :)

Bursdagsbilder:

Ha en fin dag alle sammen!


~Nuss~

Biiilder:))

01.06.2014 // kl.13:13 // Blogg // Ingen kommentarer

Siden jeg ikke har pc og mobilblogger så blir det bare sånn... Alt klikka....

Her kommer bilder:))

Byen med klassen:

Havnedag:

Bursdag:

Jeg fikk ikke bestemme kjole selv så måtte være dagens prinsesse xD

Haha, alle sammen må kose seg å ha en fin dag<3

~Nuss~

Byen,bursdag&bursdag!

01.06.2014 // kl.12:51 // Blogg // Ingen kommentarer

Woow, hallo alle sammen:)

Jeg beklager for jeg at jeg ikle har fått blogget i helgen med ALT har gått i ett.. Men nå skal dere få se hva som har skjedd:))

På fredag var jeg jo i byen med klassen! Det var utrolig utrolig koselig! Jeg håper på at vi får flere sånne turer for det var døds gøy! :)

Vi var der hele dagen fra ca 11-9!
Så først gikk vi på stranda å lag å snakka ogsånn der så tok vi og spilte litt volleyball det var koselig:) så gikk vi å badet eller noen bada ikke alle.. Så solte vi oss og snakket ogsånn:) så gikk vi å spiste.. Så egentlig etter det så gikk folk når de ville:) så vi som var igjen satt på fiskebrygga å spiste is:) så gikk egentlig den dagen siden vi gikk litt til rundt å skulle helt hjem.. Mariell sov å hos meg så jeg ville ikke sitte og blogge når jeg har besøk..

Å igår (lørdag) var vi ibyen igjen :) da var det meg, Mariell, Eva og guttene :) det var havnedag noe som guttene syntes var utrolig gøy! Du kunne kjøre en sånn kran ting ogsånn som de elsket!
Jeg tror ikke jeg fikk tatt så mange bilder men... De kjørte Elias båt og litt sånn noe de syntes var gøy :)

Også igår kveld feiret jeg bursdagen min! Endelig:) det var kjempe koselig det å:) vi snakket masse og spilte alias og ja.. Var kjempe koselig:)

Nå er det tid for enda en burdag.. :) familie bursdag til boysan :)

Men innlegget ble så stort så det funker ikke og legge ut bilder så de kommer straks:)

~Nuss~

dagens outfit!

28.05.2014 // kl.16:07 // Blogg // 4 kommentarer

Heii, nå skal jeg vise dere dagens outfit! Dette er noe jeg ikke gjør så ofte så lik innlegget mitt eller legg igjen en kommentar så kanskje det blir outfit innlegg oftere? :D

Bukse fra Cubus
Veske fra h&m
Sko fra skopunkten
Å jeg hadde faktisk en jumpsuit (skorts) under og den er fra H&MLik innlegget eller kommenter for flere outfits innlegg :)
Håper dere likte det å nyt været alle som har fint vær!

~NUSS~

Rare/kule/spessielle sko!

27.05.2014 // kl.21:38 // Blogg // 2 kommentarer

Hei!
#moteinnlegg xD

Jeg skal vise dere noen utrolig spessielle/rare/fine/kule sko! Jeg klarer ikke bestemme meg helt for hva jeg synes om de men de var ganske gode faktisk! Jeg hadde nok ikke kjøpt de selv men jeg syntes det er kult med folk som går med sånne sko :)


Jeg har itilegg hvert å hjelpet storesøster med barnehage bursdag:) haha, var den som fikk ungene i lek xD vi hadde den trekke sko tingen når De skulle åpne gavene noe som de syntes var utrolig gøy! :) og vi hadde tikken og slå på ring:) det var kjempe koselig og jeg har fått skikkelig Sommerfølelse idag å igår :)

Igår hadde vi grilling med Eva og de her Hoss oss siden twinsan hadde bursdag :) jeg syntes det er utrolig rart at de har blitt så store! Snart klar for skolen ogsånn. Det er litt sykt fordi jeg husker så god når jeg var liten å gikk å Løftet på små guttene :)

Det er masse bursdager nå i mai så det er koselig:) jeg er allerede sakt ja til å hjelpe søs i neste bursdag :)

Jeg håper dere alle har hatt en fin dag å nyter fin været! :)

Jeg laget hjemmelaget frappe uten kaffe:) den var døds god! Kommer til å lage det masse i sommer! <3

Dette var gårsdagens antrekk!:) det var utrolig deilig og over 25*C på det meste :)

Jeg badet faktisk frivillig igår og det var utrolig deilig og ikke kaldt i det hele tatt! Var ikke kald når jeg kom opp på land en gang :)

dette er skoene! Hva syntes du? :)

Kos dere masse!

~NUSS~

Dåp

25.05.2014 // kl.17:49 // Blogg // Ingen kommentarer

Heluuuu<3

Idag er en ganske spessiell dag for meg Cx jeg har blitt døpt :)
Mange av mine venner her spurt hvorfor jeg gjør det og om det er vanlig men dåp når jeg er så gammel som jeg er..

Ja det er veldig vanlig med voksen dåp. Jeg har velgt alt selv.. Mamma og de ville ikke jeg skulle døpes fordi de mente at jeg kunne velge selv :) jeg har vært kristen hele livet mitt og jeg kommer til å være det :) det er liksom en veldig rar/god følelse som er umulig å beskrive. Jeg er jo konfirmant i år og får å bli konfirmert måtte man være døpt så jeg tenkte hvorfor ikke å kjørte på:)

Det var ute dåp/gudstjeneste noe som var veldig annerledes også var veldig koselig :)
Jeg ville helst ikke si det til noen eller si det til så mange siden jeg orket ikke styre med en dåps fest ting xD så vi tok det stille og rolig og bare hadde middag og litt kake ogsånn med fadderene siden mamma mente jeg måtte ha noe.. Så da ble det det som var utrolig utrolig koselig :)

Her kommer noen bilder:

Jeg har ikke flere bilder akkuratt nå fordi jeg har ikke fått bildene av mamma enda.. Men det var iallefall veldig koselig og jeg har hatt en super dag! :D

Nå er det tid for å slappe av litt kanskje se på serie? :)

Vi snakkes! ;)
~NUSS~

Hva skjer? :)

24.05.2014 // kl.23:44 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii alle søte!

Idag skal jeg fortelle litt om hva som har skjedd den siste tiden og hva som skal skje :)

Jeg har hatt en utrolig koselig månde selv om jeg har savnet å legge ut et lite innlegg noen ganger :)

Masse gøy og koselig har skjedd:)
-jeg har tatt av reguleringa :D
-jeg har hatt bursdag :)
-jeg har blitt kjent med utrolig mange nye koselige folk :)

Det som skal skje:
- feire bursdagen min xD
- jeg skal faktisk bli døpt imorgen
- jeg skal i en del bursdager :)

Ja, masse gøy har skjedd å masse gøy kommer til å skje :)

Her er noen bilder:)

Dere må alle sammen ha en fin kveld å kose dere masse <3

NOE DU VIL JEG SKAL BLOGGE OM?


~NUSS~

Tilbake?

24.05.2014 // kl.00:03 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle søte<3

Jeg er så utrolig glad i dere alle! At noen faktisk er inne å ser på bloggen min selv om jeg ikke blogger er utrolig koselig:) det er nesten en måned siden jeg har blogget og jeg håper jeg er tilbake nå siden jeg har savnet det veldig:)

Dette er mobil blogging å jeg er på vei hjem fra Stines bursdag noe som var utrolig utrolig koselig! Jeg får et bedere forhold å begynner å stole enda mere på mange av mine venner nå!<3

Jeg skal rett hjem å legge meg nå fordi jeg/vi passer egentlig så de våkner klokka 6 om jeg kjenner de rett og det er ikke jeg helt klar for.. Er veldig sliten å trøtt....

For en herlig gjeng!<3I morgen kommer et innlegg med hva som har skjedd den siste tiden<3


~Nuss~

Bilder!

29.04.2014 // kl.11:48 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei!
Jeg skal legge ut et bilde fra vær dag jeg ikke har blogget så det kommer noen bilder:)

Haha vi hadde en caps dag??
Vi har hatt muntlig eksamen i samfunnsfag...
Vi har hatt masse sol å kjempe deilig vær??
Var hos Maria på fredag??
Åå jeg har vært litt med Mariell
Og jeg har vært i bursdag til Stine!

Så de dagene jeg ikke har blogget har vært så deilige... Jeg hr for det meste ligge i sola??


Vi snakkes snart!
~Annahans~

Tiiilbake! :D

25.04.2014 // kl.12:06 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen!
Jeg sa jeg skulle komme tilbake uka etter påske :) Jeg er allerede tilbake:D grunnen til at jeg ikke har blogget denne uka er fordi vi har hatt prøvemuntlig.. "Eksamen" på en måte.. Det var skikkelig stressende men jeg er heldig vis igjennom for denne gang :D Jeg har forsatt ikke kommet ut av senga men snart.. Tenkte bare jeg skulle lage dette innlegget først ;) Jeg har fri idag pga jeg hadde fremføring igår :) Jeg har jo vert en sykt dårlig blogger nå for tiden., men jeg savner faktisk bloggen veldig og tror jeg vil forsette og komme med innlegg når jeg har noe å fortelle:)
Jeg har egentlig masse og fortelle til dere så nå kommer det snart en ny rom video:D masse forandringer har skjedd her! En ny spørsmåls runde:) hjemmelag del 2 xD det er så lenge siden den hjemmedagen så vi ser om det kommer noe... Et innlegg om BABY LIPS som jeg har blitt avhengi av!

OG hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om kan dere legge igjen en komentar!:D Jeg elsker tips! :)

Tok dette for noen dager siden! Fy søren, jeg har fått sommerstemning xD
~Annahans~

God påske, alle mine søte!

17.04.2014 // kl.14:28 // Blogg // 3 kommentarer

Heei Heei alle sammen!
Jeg har litt lite å gjøre akkurat nå så tenkte å ta en tur innom bloggen for å ønske alle sammen en super god påske!! :)

Jeg håper jeg er til bake med normal blogging helst hver dag 1uke etter påske:)

Håper dere alle har noe å finne på hjemme, på hytta, på fjellet eller hvor du er henne i verden :)

Håper dere alle har noe å finne på hjemme, på hytta, på fjellet eller hvor du er henne i verden :)

~Annahans~

Nei! Alt løper fra meg...

10.04.2014 // kl.22:59 // Blogg // 2 kommentarer

Heei!
Idette innlegget skal jeg bare fortelle hvorfor jeg ikke har blogget å hva jeg har gjort! :)

Jeg har rett og slett ikke fått tid til bloggen! Alt bare løper fra meg, jeg klarer ikke henge med mere! xD Jeg har hatt en skikkelig stress uke.. Å før det! Det er alltid noe å gjøre å masse prøver rett før ferier og sånn men jeg håper på at jeg er snart er inne i blogg verden igjen :D

Jeg er syk men klarte å komme meg igjennom forestillingen vi hadde idag! :D Så etter det var jeg halvdød å rett hjem å sove.. Må se om jeg klare skolen i morgen selv om jeg på en måte har lyst..Eller ikke sånn da men har ikke lyst på fravær.... Det er så kjipt...

Jeg har ikke gjort så masse denne uken ha det vært lang skole dag med dans frem til 15-16 tiden.. Sove etterpå.. Jeg er virkelig ikke iform å nå har jeg mistet stemmen igjen.. Koselig...

Nå sitter jeg å ser på tv med en kopp te med honning å lys :)

Jeg finner noen bilder:

Såå ja.. Ikke så mange men noen bilder så dere ser hva jeg holder på meg;)~Annahans~

SOL!

31.03.2014 // kl.18:21 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen!

 

Jeg regner ikke med mange sitter inne på pc/ipad eller telefonen for å lese bloggen min? xD Så jeg koste meg max ute i solen idag å igår! SUPER DEILIG! Jeg håper alle andre å koste seg i det nydelige været! Kanskje noen til og med har blitt litt brune? :D Det har jeg! Bare litt men mest freiner som er så iriterende..

Et - Med å bo på heia som jeg gjør at det er UTROLIG mange rare å skumle dyr ute nå på sommeren... Det er litt ekkelt! Prøver vikelig ALT for å ikke å de inn i hus! Hadde vært forferdelig!

Det er mandag ny uke herlig vær! Kan det bli bedere? :D De melder fint vær helt frem til fredag så jeg håper det blir å holdet seg så fint!

 

Jeg var på synsundersøkelse idag.. Kjipt med linser fast altså... Så jeg har ikke fått gjort så mye enda.. Jeg har konkuranse med mamma og de så jeg må rydde rommert, vaske å lekser nå..
DERE MÅ KOSE DERE MAX RESTEN AV UKA ALLE SAMMEN!♥

Fuunker igjen!

29.03.2014 // kl.11:18 // Blogg // Ingen kommentarer

 

 

Endelig akkurat NU fikk jeg hjelp av storesøs som ikke viste helt hva hun gjorde men hun fiksa det sånn at nå er jeg tilbake med bilder<3'
Jeg har savet så sykt å blogge men det har vært godt med en ekstrem lang pause å!
Det er lørdag jeg skal ikke noe spessielt å har gjort kjempemasse gøy men jeg har hatt pause!<3
Jeg lager et innlegg for pausen min å jeg har en liste over ting jeg skal blogge om..

 Gooood Helg sotnonsene mine! <3

 

annahans♥

Bilder?

16.03.2014 // kl.10:54 // Blogg // Ingen kommentarer

Heei søtnonsene mine!:)

Som dere sikkert ser å har merket så har jeg ikke blogget på en stund... Vet ikke helt hva som skjer men når jeg skal laste opp bilder så blir hele skjermen blå ALT klikker å hele innlegge forsvninner!... Sånn er det å jeg har ikke pepling på hva det er for noe.. hjelp meg gjerne om du har noen tips til hva jeg kan gjøre for å fikse det... Så ja... Ingen bilder bare masse kjedelig skrivt det er ikke så mange som får lyst til å lese da.. Jeg forsetter å prøve flere ganger om dagen såndere ser når det kommer bilder igjen! ipad blogging er kjedelig..

Vi ses snart håper jeg


~Annahans~

Rødt hår!

07.03.2014 // kl.10:18 // Blogg // Ingen kommentarer

Rødt hår faktisk!

Heiiheii!

Jeg er så utrolig leimeg for at dette bare har stoppet opp... Jeg vet ikke helt hva som har skjedd men jeg har hatt skikkelig mye å gjøre på skolen... Jeg er har hatt 10000 vis av prøver.. Det er prøver å innlevering hele tiden rett før ferie!.. Men det er så utroliig godt å bare ta ferie etter man ha gjort så mye skole arbeid! Ikke det at jeg liker skolen men det er noe man ikke slipper unna...

Ja, jeg har nå tatt ferie! Jeg sa til noen men skrev det ikke her at i ferien skulle jeg farge håret rødt.. Rødt liksom.. Meg, mamma å mange andre var veldig spent på hvordan dette kom til å bli da.. Men jeg ble sånn ca fornyd! Mange trodde å jeg tulla fordi de vet at jeg ikke er den personen som liksom farger håret RØDT men det er altså gjort..:)

Vi har hatt besøk av søs som har sovet her en stund så jeg var så glad når jeg fikk sengen min for megselv etter å hatt to rompetroll som er over alt i senga til og med UNDER.. Jaja xD Godt de sov hele natta iallefall! Men de vokner så utrolig tilig klokka 5! : O Jeg sover lenge! Sånn til 11-12 tiden å det var skikkelig slitsomt å få meg opp på en lørdag å søndag klokka 7... I uke dagene når det var skole så var det litt greit at de egentlig var her fordi da ble jeg iallefall voknet! xD

Jeg har jo ikke sakt hva som har skjedd på romme mitt! xD Men det kommer sikkert snart ut det å.. Spørsmålsrunden! Ikke glem den da folkens!!<3 det er bare å spørre jeg elsker spørsmål:))

Idag eller etterpå starter min ferie selv om jeg har hatt det hele uka men jeg har egentlig bare vært hjemme.. Men nå etterpå skal meg og skjønneste Mariell på hytta på brokke sammen med storesøster å ungene:) så det blir koselig!<3

Noen som vil se meg med rødt hår?:))

Victoria tok bilde som dere kanskje ser :D


~annahans~

Hva gjør jeg?

22.02.2014 // kl.21:43 // Blogg // 1 kommentar

Heeluuu<3

Noen som kan jette hva jeg holder på med på en lørdagskveld? :D


Hint kommer:

Hmm?? :D

~Annahans~

Noe du lurer på?

20.02.2014 // kl.20:22 // Blogg // 4 kommentarer

Spøørsmålsrunde!

de dagene jeg hadde 50/70 lesere var det sikker mange som lurte på noe så jeg setter igang en spørsmålsrunde så spør i vei folkens! :) svarer på ALT uten om veldig personelige spørsmål...

? spøøør meg <3


~annahans~

mandag...

17.02.2014 // kl.08:15 // Blogg // 2 kommentarer

Goood morgen søingene mine<3

Dette bli et utrolig lite innlegg... Mobil blogging (Samsung) Denne telefonen SUGER.... Måtte bare få det ut....

Solen begynner så vidt og titte frem og jeg sitter på bussen...
Skolen, haha min uke starter med to timer tegning... Jeg kan jo ikke tegne men det er jo fint da.... Haha, håper bare ikke det er tegneHISTORIE..... haha... jOg etterpå matteprøve... FIN start på uka jaa.....
Men kjenner det at jeg skal gi ALT på den matte prøven! :D

men nå er jeg på skolen.. Hade <3
Ha en utrolig fin uke søtiser!!<3<3

Bursdag :)

16.02.2014 // kl.22:37 // Blogg // Ingen kommentarer

Heei heii!

 

Ja, forje innlegg ble veldig utydelig men det som var flaut far at jeg har gått fra 3 plass til  27ènde plass.... Ehhe... Dødsflaut...

 

MEN jeg er tilbake i morgen kjære lesere! Det blir godt og komme inn igjen.. Så da blir det snart noe spennende eller? :D Whoho, jeg er selv spent på hva jeg klarer og få til...xD

Nå sitter jeg her med en kopp te blogger og kryper snart i seng.. Siden det er skole i morgen og litt sånn!<3

 

annahans♥

Litt flaut...

16.02.2014 // kl.14:06 // Blogg // Ingen kommentarer

Heiiiheiii!

 

Jeg er ganske flau over megselv.. Haha, jeg har jo vært ganske høyt oppe på blogg lista for vennesla 3 plass med 64 ig 65 lesere! For meg er det ganske mye fordi jeg sender ikke bloggschot ENDA men det skal jeg begynne med når jeg har kommet oredentlig inn i dette :) 

Ja, som de fleste andre 14åringer så gidder ingen og sitte hjemme på en fredag/ lørdags kveld så jeg har  jo ikke vært hjemme og når jeg kom hjem var jeg så trtt og sliten at jeg ikke orket noe....

 

Nå er det mini bursdag til Elisabet så jeg kan ikke blogge mere...

Vi snakkes i morgen eller når jeg kommer hjem igjen:)

WOPS! Haha, noen veldig gamle bilder på dataen tror jeg...
Woooow!!!

 

annahans♥


 

Hjemmedag! DEL 1

15.02.2014 // kl.00:46 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii sukkerklumpene mine!

 

Haha, idag har jeg hjemmedag!.. :) Selfølgelig den dagen jeg har hjemmedag og kunne sove litt estra, så poppet det opp en koselig melding på telefonen min! <3 Valentins melding av en gutt! Haha, jeg skal ikke si her hvem han er men han er jo litt skjønn da! Haha, Og nei han spurte ikke om og ut i kveld eller noe sånn, bare en koselig og søt melding! :)

 

Jeg sitter nå og har tenkt og si min arbeidsplan og det jeg har gjort i dag!

Våknet rett før 9 og gikk opp og lagde litt frokost! :)

Til frokost var det noen super gode havrepannekaker! Jeg leste på en blogg men husker ikke helt hvilken det var også måtte jeg bare teste det! Super duper gode altså!

 Var å veldig godt med en kopp te til! <3 Super deilig frokost lett og lage og ferdig på 1.2.3!

 

Jeg lagde til lunch en salat med coscos og kylling <33

 

 


Smaker så mye bedere enn det ser ut som...

 

 

 

Jeg har ikke tid til mere nå.. FORSETTELSE DEL 2 KOMMER I MOGEN!

 

Vi snakkes!

 

We♥it

14.02.2014 // kl.09:58 // Blogg // 2 kommentarer

Heii heii kjærlighetene mine <3

 

Stakk bare innom for og legge ut en weheartit collage :)


 

annahans♥

 

 

 

 

Valentins dag tips! Til begge to!

13.02.2014 // kl.19:18 // Blogg // 2 kommentarer

Hei hei dere!

Nå er det snart duket for Valentines Day, «alle hjerters dag», en dag der du enten sipper alene, eller er en av de heldige med date. Jeg har tenkt litt i dag om hva som skulle til for å lage den perfekte Valentines-daten, og konkluderte med at det aller, aller viktigste er å gjøre daten så orginal som mulig. La dine egne kreative fantasier bli realitet, og skap en date h*n sent kommer til å glemme. Her er noen orginale date-tips til fra meg:

 

Du kan kjøpe en bukett med roser/favorittblomst?

Det er jo søtt!!

2: Du kan sette på en romantisk klissete kjerlighets film! Det er en perfekt måte og komme nermere h*n på! :)

Hvis du vil bruke penger på h*n så kanskje kino hadde falt i smak? Kjøp noe som dere kan DELE sammen?


awwweee! Såå søtt!

 

3: Ha en kosekveld foran peisen med kakao og litt sånn koselige ting!Koos <3

 

4: Du kan inponere med en romantisk middag hjemme? Gjerne en dessert som dere kan ha på rommet etterpå eller noe?

 

Dere kan ta en ski tur? Kose dere med varm skjokolade? DEILIG syntes jeg altså!

HUSK NÅ PÅ OG HJELP H*N opp hvis H*N ramler! Ekstra gøy hvis dere begge ikke er så gode på ski!

 

Dere kan lese en romantisk bok sammen i sengen kanskje? Annehver setning?

 

Piknik?
 

 

LITT EKSTRA (kankje litt dyrt..): GUTT TIL JENTE

Ååå, du kan kjøpe et smykke til hun? Be hun snu seg og du setter på smykke bakfra! <3 Ååå det er såå søtt skulle ønske det var meg! xD

et smykke kan koste 200-300 så litt dyrt.. Du kan sikkert få billigere å altså!

xD Det er veldig zøtt med et smykke da!

Dere kan dra på spa? Men det er jo ganske dyrt da!

Jeg vil å på spa!!

 

 

Joda! Dette var jo noen! :D

Haha, beklager det ble VELDIG sent men har ikke kommet på det før nå....

 

Vi  blogges! :)

annahans♥

Dagens outfit

13.02.2014 // kl.16:52 // Blogg // 4 kommentarer

Heiiiheiii alle mine søte troll!

 

Jeg døde ikke på skrivedagen i dag! :D Men kan ikke si det gikk så veldig bra egentlig... Jeg ble ferdig med og skrive men så lot jeg alle skrivefeilene være også skulle jeg ta og rette det på slutten men det rakk jeg jo ikke.. Får sikkert stryk!....

 

Men i dette innlegget skal jeg som overskriften sier vise dere dagens outfit! :D

Haha, jeg fikk kommentarer av venner og lærere som syntes det var en dødskul stil og haha! Litt kleint men den ene læreren spurte hvor jeg hadde kjøpt den genser/toppen jeg hadde på...xD Joda!

Så siden jeg fikk så mange kommentarer på det på skolen så kanskje jeg får noen her å! :D 

 

 

 

 

 

Skjorts: Vila eller Onely

Strømpebukse: Ginatricot

Topp/genser: Ginatricot

Cardigan: Cubus

 

 LIK INNLEGGET OM DU VIL JEG SKAL LEGGE UT "DAGENS OUTFIT" OFTERE! :)

annahans♥

 

♥♥1 skoledag igjen til helg ♥♥

12.02.2014 // kl.18:39 // Blogg // 2 kommentarer

Heiii!

 

Haha, jeg gruer meg skikkelig til i morgen! For sååå vondt i magen av og bare tenke på det! Haha xD Dere vet jo at jeg ikke kan engelsk!? Haha,  kan ikke en drit.. Å vi skal ha engelsk skole stil i morgen i 3 timer! Fyyysøøren! Jegdør! Jeg kommer ikke til og klare dette! Har nesten ikke vært på skolen som dere å vet... Så ja.... Vet egentlig ingen ting om det! Åå.... Så jeg er skikkelig stressa!..... Jeg kommer til og dtryke så sykt 100% sikker på at jeg får 1èr på dette her!....

 

1 sliitsom torsdag igjenn på skolen!.. Ååå! Sorry for et "Syte" innlegg men jeg guer meg skikkelig til i morgen! Haha!.... Lang dag igjen før helgen skal nytes med de søsteste vennene! <3 Og familie! <3

 

 

Nå skal jeg hoppe i dusjen å deretter prøve og lese 1 kapittel i engelsk! Litt vanskelig å øve når jeg ikke vet hva jeg får......

 


Offameg! Sleger med et bilde av meg 100% sminkefri å jeg! :P

 

 

Vi blogges i morgen hvs jeg ikke er død! Neida haha! xD

 

Vi blogges:

annahans♥

Hva bruker jeg i dusjen?

12.02.2014 // kl.15:55 // Blogg // 2 kommentarer

Hallo Søtnonser! <3

 

7 plass på en dag! WOOW! <3

 

Men i dette innlegget skal jeg vise der hva jeg bruker i dusjen! :P  Jeg fant ikke på noe mere spennende så kansje dere vil noe?

 

 

Jeg bruker denne fordi jeg ikke gidder og kjøpe shampoo & balsam selv! Det er denne mamma bruker så da

blir det bare til at jeg å bruker den......

 
Jeg bruker denne Honey & Almond pelling fra babor! Den er utrolig utrolig god! Anbefalles på det sterkeste! 

Tror de har sluttet og selge den :(  Den er tom så noen som har en annen favoritt? Tar gjerne imot tips!

 

Denne også fordi mamma bruker den xD

 


Hårkur 1 dag i uka! <3<3 Håret blir så utrolig utrolig godt! Sååå mykt og ja! Veldig god! Fra DEFINE :)

 


Jeg pleier noen ganger og greie håret med denne når jeg har balsam eller hårkur :)

 


Denne er å veldig god! :)


;)

 

 

 Ganske lei av og bruke mammas ting! :P Tror hun blir gald hvis jeg gidder og kjøpe mitt eget snart! :p

 

Jeg tar gjerne imot tips til andre shampoo & balsam! 

Og en god peeling til ansiktet! :D

 

Vi blogges

annahans♥

 

Tilbake tror jeg <3

11.02.2014 // kl.19:02 // Blogg // 4 kommentarer

Heiii alle <3

 

 

Nå er jeg endelig tilbake tror jeg! :D Jeg har savnet dere masse og vet rett og slett ikke helt hvorfor jeg har tatt pause xD

Tror jeg snart går lei og ikke klarer mere av bloggen!... Desverre! Men jeg prøver prøver prøver virkelig hardt for og holde ut!! <3

 

Jeg er syk så jeg sitter og jobber med leksene!  Har ikke vært på skolen på to dager så skal virkelig prøve og komme meg på skolen! Haha, jeg er den personen som ikke klarer og være hjemme fra skolen når jeg vet at de fleste andre er der og ja... Haha, når jeg er vekke fra skolen er det virkelig helt krise! jeg hadde mistet stemmen og kunne sånn seriøst ikke snakke! Jeg tulller ikke ingen skjønner hvor ille det egentlig var  men fyyyyy søren! Det var virkelig ikke godt! Jeg fikk ikke si det jeg skulle si fordi jeg ikke orket og prøve en gang! xD

Så jeg SKAL SKAL SKAL på skolen i morgen uansett! klarer ikke mere hjemme!

 

 

Jeg skal prøve og finne på  noe gøy og blogge om imorgen så dere for se hva det blir!xD 

Vi snakkes i mogen!

annahans♥

 


Januars favoritter

01.02.2014 // kl.23:17 // Blogg // 2 kommentarer

Heeiiie!

 

Litt sent ute men her er januars favorittene mine! Jeg har tatt de tingene jeg er mest avhengi av! Jeg har ikke blogget på 2 dager.. har bare ikke hatt tid...

 

Idag har jeg hatt besøk av mine 3 lykketroll! Vi var ute og lekte, rant på akebrett og lagde en snømann som ble ødelagt 2 sek etterpå fordi noen kastet meg over den og skulle døype meg... Jaja.. Koselig dag! Jeg har rydda rommet i 2 dager nå! Fysøren! På fredag kom jeg hjem så hadde mamma tatt frem alle tingene mine som lå på gulvet bak ting og i skapene hvis det var noe som ikke skulle være der -_-  Men det var egentlig veldig greit så fikk jeg vekk alt tullet som var på feil plass! Jeg kastet en halv søppelsekk med tøy og mye annet tull!... Haha,

men nå kommer videoen:

 

JJauaju! :D

 

Nå må jeg legge meg.. Må opp sykt tilig fordi jeg skal være ministrant i morgen med komfen...

 

Vi snakkes!

 

annahans♥

Konsert?

29.01.2014 // kl.20:55 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei hei!

 

Jeg vil så sykt på konsert! Haha! SHIT! Så gjust ned på dataen 3 dager til mitt budskjett begynner på ekte!  Wish me luck!! Haha, dettan ska æ vell klare! <3 Jeg skal legge ut budskjette mitt neste månde fordi jeg har ikke helt satt det opp enda... Så må rett og slett se hvor lite penger jeg kan klare og bruke på alt jeg skal...

Fra IDAGH Har jeg begynt og spare fordi jeg VIL VIL VIL på konsert snart! Samme hva men jeg SKAL på konsert i år! xD <3 Jeg og Mariell og Elisabet skal <3 Haha, kan bli kosliiii altså <3

Jeg har en bitte bitte liten overaskelse snart vet ikke når den kommer så bare og følge med!.. Haha, er bare en liten video men hvilken? 

 

Jeg sitter og venter og venter på at jeg kan få laget powerpointen til fremføringen... I samfunsfag om Danmark.. :) Det kan bli spendene... :P 

 

0 blogg ide forsatt... HJELP MEG!

 

Sitter med en kopp te og koser meg og hopper i dusjen snart :)

 

 

Teeee <3

 

Skrevet det på tavlen til min kjære fotograf! <3

 

Blogg idè?

Vet du hvilken video som kommer?

 

annahans♥

Vann xD

28.01.2014 // kl.21:38 // Blogg // Ingen kommentarer

Heeii;)

Etter skolen i dag gikk jeg til victoria! Og når vi kom hjem lagede vi en grandiosa<3?også spite vixD ikke spørr hva! XD jeg vet ikke egentlig... Så hade vi en sykt sterk suppe ting ! Men den var god! Kan se om jeg finner oppskriften ;) også skulle vi bake MINI mufins ig ha brownies deig på toppen?? men jeg måtte gå midt i... Så rakk ikke smake :(

Overskrivten var jo VANN XD det er rett og slett fordi vi begge elsker vann xD og når vi var små eller små og små haha xD så lagde vi noen danser og sang litt ogsånn xD og da kalte vi oss vann xD SAVN?? Haha xD


0 bilder.. Kan ikke ta bilde med telefonen og gidder ikke drasse på speilreflekse... Så dere må nok overleve uten.. Sånn ca iallefall<3

Her er linken:
http://trinesmatblogg.no/2014/01/17/kylling-curry/

Her er et fint bilde fra i sommer xD

Viiii ses!!!

Nattaklem fra meg??

Laget middag!..

27.01.2014 // kl.21:58 // Blogg // 1 kommentar

Heelu!

 

Idag har jeg laget middag til familien og Eva og de! WOW, det er VELDIG skjedent jeg har gjort det 3 ganger før og det er så langt tid imelllom hver gang. Hadde aldri klart og laget middag til alle oss... Vi er 11 stykker :O Gad! Haha, føltes ikke sånn.... Men joda ja da har man laget middag til 11 stykker idag!... Hahahahah xD  Jeg lagde kylling wook med blonkål, kål, paprika, gullerøtter og litt sånn tull xD Var sinsykt godt! <3

Vi hadde svømming i dag.. Haha, så hadde vi livredning... Så skulle meg og Mariell rakte hverandre... Haha, døde nesten istede for at hun reddet meg xD Neida, haha.... Også gjorde jeg noe døds flaut!... Hahahahhahaha........ Dør nesten av megselv.... 

 

Ja.. Har så mye gøy og blogge om men jeg tenket VELDIG på hva jeg skal blogge om :)

Maste litt igjen om headeren.. Så må se når det blir :) Prøver og få det til, men ikke alltid like lett...

 

En som iallefall likte maten min xD

 

  

 

Kom gjerne med tips jeg kan blogge om  ;)

 

annahans♥

 

Sorry alle kjære lesere!

24.01.2014 // kl.16:48 // Blogg // 4 kommentarer

Hei søøøøttteee, herlige mennesker som ha kommet seg inn her i min egen lille verden!Ja i dette innlegget skal jeg si litt om hvorfor jeg ikke har blogget på Lenge en uke eller noe.. Og litt hva jeg har gjort og sånn.. Har avnet det veldig! <33Jaja, kan jo begynne med og si hvorfor jeg ikke har blogget på lenge, og det er rett og slett fordi jeg bare ikke orker og har ikke hatt noe blogg lyst!.. Jeg har hatt litt og gjøre men ikke så masse at jeg ikke får tid til bloggen.. Jeg har hatt en lang pause men er snart tilbake! Jeg er veldig veldig lei meg for at jeg ikke har blogget og mange av mine venner har faktisk spurt meg om jeg har slutta, men nooppeee, jeg har ikke det og hadde aldri klart det.. :P Jeg elsker og blogge. Det er faktisk en veldig god måte og få frem det du vil si til andre oppturer og nedturer som jeg deler er med dere her på bloggen min. Jeg har hatt 0 ide til hva jeg kan blogge om og 0 fantasi så det er jo kjempefint.. :S Hvis du vil min blogg skal overleve så pliiiiss skiv noe jeg kan blogge om :D <3

 

Nå skal jeg bare fortelle alt jeg har gjort og det er masse rart!

På fredag 17, var det junior også gikk jeg med Jon, Stian, Pernille og sondre! Vi så på film og ja.. Haha, vi sovnet uten om Jon og Stian da xD Jaja, var godt og sove litt! xD  Også på lørdag 18 var jeg på senteret med Pernille og Victoria!<3 Vi tok Spraytan og egenlig ikke så mye mere.. Kjøpte ikke noe ikke EN sminke tall! STOLT MÅ JEG JO SI! <3 Så gikk vi til Pernille sammen med Jon, Stian, Sondre, Victoria og maria ;) Så på søndag husker jeg ikke hva jeg gjorde xD.... 

Denne uka har godt i ett!

Mandag: Øynelege..

Tirsdag: Hudpleieren og ta bryne etter skolen.. Lang dag..

Onsdag: Skole.. Vaksine.. Konfirmasjonslesning... Og vidergående besøk i vennesla og byen!..

Torsdag: BALL!!!!<33333 Var så sykt mye bedere enn ifor! :D

 

fredag: Junior og til Maria med folk!<3

 

Merket at jeg kansje må bytte header så den nye kommer snart! <3

Helgen skal NYTES! <3

 

GOD KLEM FRA MEGH! <333

 

annahans♥

Pause? eller slutte kansje?

13.01.2014 // kl.16:26 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii, emmeeehhh... Pause? Eller slutte? Haha, kanske i  drømmene mine xD

Neida, jeg hadde sluttet hvis jeg ville! Men bloggen har nesten blitt som en hobby for meg! :)

 

Hahah, når jeg kom på skolen i stad, så spurte makaroni hvor mange lesere jeg hadde.. Også skulle jeg TULLE også sa jeg at jeg har slutta.. Også fikk han sånn seriøst helt panikk! og bare neiiineiineineineienieneie du må ikke slutte! Hvem skal jeg da se på? Haha Marco xD Også begynte jeg og le, og etter det har han gått rundt meg i hele dag og sa jeg ikke måtte slutte.. xP Så kom det fult av folk og spurte om jeg skulle slutte også sa alle jeg ikke måtte.. Så jeg fikk nesten ikke lov til og ta en pause en gang.. xD Menee ja.. jeg er back tror jeg! <3 De som ikke blogger vet ikke hvor langt tid det tar og lage et lite innlegg på bloggen en gang.. Haha brukte sikkert 15-20 min på dette innlegge her.. Fordi du må tenke så nøye igjennom hvordan du skal skrive det ogsånn..

 

Så NEI Marco skal ikke slutte! :D

 

blogges etter på! <33

 

annahans♥

pause men klarer meg ikke helt uten..

11.01.2014 // kl.23:32 // Blogg // Ingen kommentarer

Heeiii! <3

 

Jeg beklager beklager så utrolig mye!! Jeg får skikkelig dårlig samvittighet men jeg måå ha en pause NÅ! Blogging og stress! Ja en liten pause! Men jeg kommer til og blogge lit når jeg bare orkel errer får tid men ja.. Haha, holdt ut lenge nå :D

 

-Annahans-

Victoria

09.01.2014 // kl.21:47 // Blogg // 2 kommentarer

Heii!

Idag etter skolen var jeg jo hos victoria!
Det var så lengesiden vi har gått sammen! Og det var sinsykt koselig! Vi bakte og danset og spilte! <3 haha, må egentlig øve til prøve så blogges mere i morgen!,... Bildene kommer også i morgen! :)

Sminke innkjøps video!

06.01.2014 // kl.23:09 // Blogg // Ingen kommentarer

HEeiiiie!

 

Jaja, her kommer den dårligste videoen jeg noen gang har delt med noen! Haha, på kameraet så det helt fint ut og når det kom på dataen ble den helt rar!.. Skikkelig dårlig rett og slett.. Har laget den sikkert 4-5 ganger nå og gidder ikke mere så dere for se den sånn som det er....

 

:P

 

annahans♥

 

Første skoledag!

06.01.2014 // kl.18:41 // Blogg // 2 kommentarer

Ååå, det er så sykt dårlig vær ute nå. Regnet øser ned og været ute er så grått og kjedelig:(  Pluss det er sykt  kaldt ute.. 

Så nå er jo første skoledag overstått. Dagen var lang...Hadde gruet meg litt fordi jeg trodde jeg kom til å være kjempe trøtt på morningen når jeg skulle stå opp, men det gikk overraskende bra :D Må nokk se i morgen og det går like ara.....  Å det var såå sykt deilig å være hjemme! Jeg gikk rett og lagde en kopp te som jeg kunne varme meg på og gikk og satt meg foran peisen! Haha.. Også begynte og strikke litt til på genseren min! :P Begynner og bli leii av den! Bare en halv arm igjen!!! :DDD Hahahah<3

 

Jeg har laget innkjøps videoen den ble biiitteeeliten! Bare sminke i den.. Jaja.. Den kommer straks! Måå bare redigere litt til.. 

 

 

Joda den kommer snart! <3

 

annahans♥

Svar på spørsmålsrunden.

05.01.2014 // kl.19:29 // Blogg // Ingen kommentarer

Heei alle fine!

 

Nåå kommer endelig svar på spørsmålsrunden min! Jeg har fått så mange spørsmål om meg og Andreas.. Haha, skjønte det ikke helt men jeg har i allefall svart på det! :P

 

Her er den:

 

 

Jaja, stemmmen min ble litt rar så derfor jeg gjorde sånn at det gikk litt fort...

KJERSTIE.blogg.no var den bloggen jeg sa inni her en plass!:D

Håper dere blir fornøyd med svarene! 

 

Gjerne Aboner på kanalen min <3¨

 

annahans♥

spørsmålsrunden og innkjøps videoer

04.01.2014 // kl.14:23 // Blogg // 2 kommentarer

Heei!

 

Tar og svarer på spørsmålsrunden i kveld så den kommer i morgen! Så spør masse før klokka 19ca! Også i morgen skal jeg lage innkjøps video fra senteret!

 

Jeg var ganske stressa i går fordi jeg hadde mye og gjøre før jeg skulle legge meg.. Så beklager dårlig innlegg!  Men det var så kosli på senteret i går! Vi var der lenge og jeg kom hjem klokka 10-halv11 xD

Vi var rundt over alt haha, ja! Jeg kan si det i videoen fra senteret det er så vanskelig og skrive sånn xD

 

Nå skal vi feire Cindys bursdag snart xD HAha joda!


Haha,<3

 

 

 

 

annahans♥

Senteret!

04.01.2014 // kl.00:22 // Blogg // Ingen kommentarer

Heelu!

I dette innlegget skal jeg:
+senteret
+bli kjent
+leggetidl
+skole snart


Ja først i dag var jeg på senteret med Julianne, Nora & Mariell! Var så koselig og ja! Sykt gøy og bli bedere kjent med Julianne og ja vi gjore masse gøy! :) dette blir et kort innlegg fordi mammiz er litt sur på megh siden jeg har vært oppe til 1,2,3,4 nå i ferien! Sååå er det snart skole og jeg må stå opp tiligere.. :( jaa.. Jeg sover til 1&2 på dagen.. Såå måå endre litt på døgnet! :(

prøve og sove nuu natti natt kjære lesere! <3

~Anna~

Dagen++

03.01.2014 // kl.01:04 // Blogg // Ingen kommentarer

Heeii søtnonser!


I dette innlegget skal jeg si litt av det jeg har gjort i dag og si litt om smørsmålsrunden å si hva jeg skal i morgen!


Idag på morgenen gikk meg sara, Elisabet og mammiiz ut på amfi senter.. Kjøpte ikke så mye.. 1ting som kommer i en video sammen med det jeg kjøper i morgen!:) verre med mamiiz og Elisabet, neeiida. Farlig på salg i know!
Etter det gikk vi hjem og meg og mamiiz begynte og rydde og vaske hele kjøkkenet og kaste halve haha! Såå jeg fikk money! <3333 hihiiii :)

I morgen skal jeg, Nora, julianne & mariell på senteret! Haha, sikkert salg der å.. Haha!<3 hvis jeg ikke rekker og blogge før jeg går så kommer det etterpå når jeg kommer hjem!:))

Jeg tar og svarer på spørsmålene på lørdag eller no <3 såå folkens spør før den er ferdig!! :D


Viii ses i morgen!
~Annahans~

Slenger med et bilde av Meg & Mariell <3

2014!

01.01.2014 // kl.16:08 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei!

 

i dette innlegget skal jeg skrive litt om nyttårsforsettelsene mine og det som jeg kommer på xD

 

nyttårsforsettene mine for 2014, er ganske like som mange andre bloggere!

Men her er de

 

-Bli sunnere!

-Trene mere!

- Få langt og sunt og fint hår!

- Bli bedere til og blogge!

-Finne meg en hobby!

-Spare penger og holde budskjettet mitt!

-Bli brun!!

-Holde rommet mere ryddig og få orden i skuffer og skap!

- slutte og kjøpe så mye unødvendig

 

Dette var noen av mine nyttårsforsettelser :)

Jeg vet ikke så mye hva jeg skal i 2014 men Jeg gleder meg veldig til å oppleve nye ting, besøke steder og ikke minst bli 15. men jeg skal sikkert  gjøre døds mye mere gøy og dette kommer til og bli et SUPERT år <3

 

 

Nå skal jeg Rydde på rommet pg prøve og få orden på tingene mine! :P 

 

 

 

 

Kos dere masse !

 

annahans♥

 

 


 

Happy new year! <3

31.12.2013 // kl.21:59 // Blogg // 5 kommentarer

Heeei skjønningene mine! <3

 

Haha, joda.. Siste innlegg i 2013! Haha, i dette innlegge skal jeg vise dere stilen min i dag og nyttårs neglene mine xD

Vi tar en stille nyttårs feiring her i år da besta og en av onkelene og resten av familien min :) Så ja, ganaske roligh her jah........ Kjeder meg så masse at jeg snart dør! Neida! Mennn åååååå NOEN SOM VET HVA JEG KAN GJØRE??

 

Ja.. Her var dagen/ kveldens stil! :))

 

 

 

noom noom xD

 

 

 

 

Dere må alle kjære lesere ha et fantastisk godt nytttår! <3

Nyttårsklem fra meg! <3

 

 

Spørsmålsrunde!

30.12.2013 // kl.13:11 // Blogg // 9 kommentarer

Heelu!

 

igår var jeg på varetelling med noen å fra klassen. Siden vi skal til polen så var sånn dugnad ting.. Det var såå kjedelig.. 0 ting og skrive om derfra..

Mariell kom opp en liten tur :) Haha, ja vi gjorde litt forskjellige ting.. men ikke så veldig mye gøy.. :P

 

Jeg har ikke noe og blogge om egentlig.. SÅ, JEG KJØRER IGANG MED EN 

SPØRSMÅLSSRUNDE!

Jeg har fått mange nye lesere, Så nå er det bare og spørre om AKKURATT det du lurer på! :) Jeg svarer på det meste skal svare på ALT bare ikke sånne skikkelig personelige spørsmål.. :) Så jeg håper jeg får inn masse spørsmål! :D

 
 

annahans er klar får masse spørsmål xD

Håper dere får en fin dag og koser dere masse i dette været!.. <3

 

 

annahans♥

 


Familie party!

28.12.2013 // kl.20:12 // Blogg // Ingen kommentarer

Familie party!

Hei dere!

 

 

Pappa og de har laget sånn søsken, svoger, nieser & nevøer samling! Det var så utrolig koselig og treffe alle mine søsken samlet og alle mine herlige nieser og nevøer! <3 tror vi var 25 eller noe! Så vi var mange mange og det var skikkelig kos! Ingen av de har liksom ikke vært sånn med meg sånn som de var i dag. De pleier og være skikkelig rolige og flaue og sånn! Jeg fikk en helt annen side fra mange mine herlige nieser! :D

Det kommer et bilder eller noe.. Fordi jeg har ikke tatt noen fordi jeg ikke har minnekort..

 


Mobil kvalitet!..

 

Grunnen til at jeg ikke blogget noe mere enn linkerunden igår var..

Jeg sov skikkelig lenge!.. også våknet mamma meg med at vi MÅTTE ut på senteret og bytte julagaver jeg ikke passet.... Det var serriøst helt stapp fult med kø noen plasser.. Jeg sto sikkert 15-20 min på Cubus for og bytte en pysjamas.. 

Også gikk vi innom BlåKors på moseidmoen fordi pappa hadde leid der siden vi har så lite hus og er så sinsykt mange :) Så vi gikk inn og dekket på igår kveld og gikk ned i dag i halv 12 tiden og folk kom klokka 1 så vi rakk ting akkuratt! :D

her var det ikke helt ferdig enda.. :P 

 

 

 

NOEN JULEBILDER!


Min julaften stil :) Med skikkelig dårlig kamera..


Julematen!! Var såå mett at jeg holdt på og dø etter på :P


Vi hadde sykt mange pakke! flere en dette å, var bare ikke plass under treet xD

 

Jeg håper dere alle får et godt nyttår og hadde en super jul! :D

 

annahans♥
Linkerunden

27.12.2013 // kl.16:17 // Blogg // 4 kommentarer

Hei hei alle fine lesere! :)

 

Jeg har glemt helt vekk linkerunden.. Men VINNEREN kommer nå :)

Det var så sinnnsyyykt gjevnt mellom to stykker at jeg ikke klarte og velge selv.. Haha, jeg måtte ta lappe måten xD Jeg hadde en bitte liten lapp i hånda og den var Sussanne og deen som ikke var noe i var Hanne! Også skulle lillesøster velge hånd! Og det ble Sussanne! Hun har en fin blogg og opptaterer ofte. Noe som er viktig når du skal ha en blogg! :) Hun klare liksom og blogge selvfølgelig klarer Hanne å.  Men det er liksom noe spessielt med Sussanne`s blogg.

 


Her er sussanne :)

 

GRATULERER TIL HENNE! :D

Besøk bloggen hennes HER! :))

 

 

annahans♥

Julegaver video

26.12.2013 // kl.16:15 // Blogg // 4 kommentarer

Hei kjære alle zuper zøte lesere!

 

Jeg har jo vært en sykt dårlig blogger i det siste! Jeg har jo nesten ikke skrevet noen ting desverre.. Har hatt så masse og gjøre i disse juletider!.. :) Men jeg LÅVER dere og komme tilbake som normalt etter nyttår! :D

 

Jeg har sitte i hele dag og skrevet budskjett.. Ja, meg budskjett! Hahaha! Neida! Jeg er en person somm bruker så UTROLIG mye penger og er så bortskjemt rett og slett at jeg skjerpe pengebruken min VELDIG!!  Så jeg får 900 i månden som jeg skal bruke på ALT jeg skal.. Jeg begynner ikke før i Februar :) Så wish me luck! Haha <3

 

 

 Overskrivften: JULEGAVE-VIDEO!

Jeg lagde egentlig en i går men så plutselig varte den i 20 min! Ja, haha, jeg vet ikke hvordan jeg klarte det! Mine videoer pleier jo alltid og være så korte.. Haha, så jeg måtte lage ny som bare ble 7 min eller noe. Klarte ikke og få den kortere.. 

Så her kommer den

 

 

annahans♥

Nattblogging? XD

26.12.2013 // kl.01:46 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei!


Jeg beklager igjen!!
Måå slutte med "nattblogging"!
Jeg laget video i stad, haha så fant jeg plutselig ut at den varte i 20min!! Haha, såå jeg må lage ny i morgen da jeg.. Ikke spørr hvordan jeg klarte det.. Haha, den bare ble såå lang!
Jeg som egentlig men voknet av at jeg ikke hadde blogget på lenge!... :\ sooo.. Jaah...

Jeg hadde en veldig fin jul og koste meg MAX! Alle bildene er på mammas telefon så kan ikke legge de ut nå.. Men de kommer :)

Bare et lite innlegg.. Men skal prøve og legge ut videoen i morgen :)

-HADDE DU EN FIN JUL?-

~Annahans~

Lille julaften+23

24.12.2013 // kl.00:00 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei!♥

  

KJÆRE FÅR ET VÆR! DETTE ER IKKE JULEVÆR! GRINER SNART.. NEIDAH...

Kan ikke tro at det er julaften i morgen, desember har gått så fort, jeg føler at 1.desember var for et par dager siden, haha.. Jeg kommer desverre ikke til og blogge i morgen.. Haha, alle skjønner vell det? xD Og jeg kommer til og ta det VELDIG rolig med blogging nå og litt fremover.. Eller sånn etter jul ogsånn det skjer så masse fortiden.. Håper det bir bedere bligging enn det det har vært nå etter jul, for dette går jo ikke ann.. 

Meg og mamma gjore siste finich med julebaksten istad  og dere!! SKAL JEG SI DERE NOE SKIKKELIG FLAUT... :(( Haha, vi finner ikke juletre foten.. Haha, så vi har ikke juletre!.. Godt vi ikke skal være hjemme uten juletre i morgen da xD Haha, heldigvis har min kjære storesøster og hennes flokk pynta juletreet! :D Det komme en video i morgen hvis jeg rekker og lage den! :D

 

 

LUKE 23:


Har så lyst på et sett med koster! :D

 

  

bitte lille julaften! Og luke 22

22.12.2013 // kl.22:41 // Blogg // Ingen kommentarer

Tenk nå er det bitte-lillejulaften, bare to dager igjen til jul! Hele huset lukter julebakst, og julestemningen begynner og komme <3

  

 

Åå, tiden går så utrolig utrolig fort! Det er allerede bare to dager igjenn til jul! Jeg gleder meg som en unge til julaften! Haha, den gode maten og alle pakkene! <3 Det er så sinsykt deilig og være stapp mett PÅ JULAFTEN ikke alltid men spessielt godt da! :D Mange av de jeg har fått gaver av har sakt at jeg kommer til og bli såå glad at jeg hopper i taket når jeg åpner den... Haha, joda.. Vi må se, gleder meg iallefall masse! :D

 

Jeg beklager sent innlegg igjen.. Men haha, våknet rommet var HELT bomba! Haha, tøy over hele gulve.. Rettetang, hårspray.. Ja, det var bare helt sykt rotete.. Så jeg begynte og rydde.. Plutselig fikk jeg et skikkelig rydde kick! Haha, jeg kastet litt ting og vasket HELE rommet, tørket støv og litt sånn.. Mamma & pappa og egentlig alle i huset skjønte ikke hvordan jeg får til og rote så sinsykt mye! Haha, når de kom inn snudde de i døra og gikk ut med en gang! xD Grei måte og få foreldre og søsken VEKK fra rommet på.. xD Så jeg begynnte og flytte på ting og tokk ALT ut av skuffer og skap og ryddet skikkelig fint i dag altså =)

Har ikke sakt det til mamma at jeg har rydda enda. Hun får vite det når hun kommer inn der xD Jeg syntes faktisk at når du har et ryddig rom og ryddig hus blir du mye gladere ogsånn. Er det sånn eller er det bare meg? xD

 

Nå er det tid for luke 22:

Denne øyne primeren ønsker jeg meg :) Den ser sykt god ut og har lest masse bra om den :D

Så VIL ha! Du finner den HER og mange andre plasser :))

 

HAR DU RYDDET ROMMET TIL JUL?

  

 

---annahans♥--

Luke 21

22.12.2013 // kl.00:20 // Blogg // 1 kommentar

Hei..

Sorry får sent innlegg og kjedelig innlegg.. 0 ting og blogge om.. Etter jul når mamma har slettet bilder eller jeg får tak i minnekort så komme met litt videoer :)
Jeg har tenkt litt på og vise julegaver, 10 ting jeg angrer på at jeg har kjøpt, morgen rutiner og litt sånn kanskje :)

Hehe, luke 21


~Annahans~

MAC leppestift :))

FERIE, JUL og Luke 20

20.12.2013 // kl.21:45 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen! Nå har endelig ferien startet!

  

 Ferie, jul og Luke 20! Det er bare 4 dager igjen til jul! :D Tiden går så utrolig utrolig fort! 

 

I dag kan jeg ta jule ferie med god samvittighet! <3

Jeg har fått et lite skjokk! Jeg er så stolt over meg selv, haha skryte litt er fint. Jeg og skolen = egentlig ikke bra.. Haha, men når jeg skulle hente karakterene mine i stad var alle å mye bedere enn jeg trodde! Så det var veldig veldig gøy! Jeg har jo migrene og derfor hadde jeg en del fraver ifjor.. Men i dette halve året! FY SØREN! Jeg har skjerpet meg så! prøvd og gå uansett. Og bare gått hjem hvis det ikke går eller jeg ikke klarer mere! Haha, jeg hadde  1 dag og 4 timer! :D Jaja, haha, nokk om skolen nå! FERIE og skolen skal ligge vekke nå i jula :)

 

Jeg skal til min storesøter på gården på julaften. Eller vi skal. Tror vi skal være ganske mange! :D så det kan jo bli koooz <3 

 

Luke 20:Haha, ganske trøtt.. Dere ser det kansje på hvordan jeg skriver? øyene ramler snart igjen.. Så jeg setter meg og ser på en serie med en kopp te <3

 

GOD JUL & GODT NYTTÅR! JULEKLEM FRA MEG :)

  

 

annahans♥

 

STOR FORANDRING!

19.12.2013 // kl.14:04 // Blogg // 4 kommentarer

HEEII!

  

Jeg er så glad! :D Min beste fotograf ble ferdig med headeren min i dag! :) JIIPII! Så da har det endelig kommet en juleheader:) Litt sent men alltid gøy med litt forandringer.

 

Luke 19:

Det er NAKED 3 :) 

 

:D Haha <3

 

HÅPER DERE LIKER HEADEREN!

  

annahans♥

Sen julefotografering + luke 18

18.12.2013 // kl.23:36 // Blogg // 2 kommentarer

Heii sorry for VELDIG sent innlegg....

Dagen min har gått så sykt fort i dag.. Klokka har bare LØPT fra meg rett og slett... :P

Først i dag var jeg hos tannlegen!.... Rett etter tannlegen var det en kjapp tur på senteret fordi mamma skulle hente noe og da kommer jo vi oss aldri av gårde igjenn... Haha, så gikk jeg på skolen på vei hjem..

Sååå.. Hente lillegutt på SFO:) så så vi litt på tv osv siden det regnet så. Så fant min flinke FOTOGRAF ELISABET LARSEN ut at hun ville lage jule header til meg :D så hun kom og spurte om det ;) SÅ DET BLIR MEST SANSYNELIG JULEHEADER I MORGEN! Bedere sent enn aldri <3 hun er såå flink! Kreativog hun har ALT! Elisabetlarsen.com :)) lik gjerne siden hennes på facebook også der heter hun bare fotograf elisabet larsen :)
Haha, etter det fant hun ut at hun gikk tom fot CD plater... Så da kjørte vi ut en tur på senteret hele søskenflokken xD var kozz<3 haha, så det var 2 gang på senteret for idag..

Nå skal jeg slappe av og sove<333333333333
Ca 20 min på skolen i morgen (vi skal bare snakke med læreren) så er det bare en koselig dag på fredag som jeg gleder meg litt til faktisk:)

LUKE 18
Ønsker meg:~Annahans~

En av disse fordi fargene er så fine :)

Snø til jul?

17.12.2013 // kl.19:27 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei,

Vi MÅ jo ha snø til jul! Satt gjust og leste om det. Så kommer mamma inn på rommet og sier jeg må gå ut og hente skiene mine, fordi hun skulle måle de.. Haha, jeg savner skiturene med familien med kakao og kvikk lunsj :)

Jeg har ikke fått sånn ekte julestemning enda.. Lurer på når den kommer xD


HAR DU FÅTT JULESTEMNING? :)
~Anna~ <3

Ipad kvalitet..

Bilde av skiene mine <3

Luke 16 & 17

17.12.2013 // kl.12:32 // Blogg // Ingen kommentarer

Heluu:)

Jeg blogget ikke igår fordi jeg våkna klokka 5 for og være på skolen klokka 7 og være med og lage kakao til de på skolen sånn de får noe godt på morgen før de kommer på skolen :)) var kjempe koselig! :) også etter skolen var jeg hos Maria<3 vi hadde det såå koselig, var på låven lagde traktor vafler og litt sånne ting:) var veldig gøy!
Når jeg kom hjem var jeg helt død kan du si.. Jeg sovnet på sofaen og ble helt rød i tryne.. Og fant ut at jeg haddd masse feber...


Jeg er syk og forsatt syk! Herre, at det ikke går ann og bli frisk! De andre i familien eller pappa og lillebroren min er/var syke.. De gikk til legen og fikk medesin med den gang, og jeg går til legen forsnart 3 GANG uten noe hjelp.. Ingen medesin og de sier det går over av seg selv. Men dette er min 6 uke syk og jeg vil ikke være syk i jula!...

Her kommer luke 16 og 17 :D


IKKE GLEM LINKERUNDEN :))


~Annahans~

Denne virker så sykt god! :)
Jeg finner ikke ut hvor du kan kjøpe den vil du hjelpe? Haha, bare skriv i kommentarfeltet hvis du vet hvor :))

Ønsker meg!!

Luke 14 og 15 :D

15.12.2013 // kl.13:45 // Blogg // 2 kommentarer

Heieiieiieieieiie!!

  

Kjære alle søte lesere!!

 

Her er luke 14 og 15

 

ØNSKER MEG LUKER:

Denne veska Black Teddie Tote som du kan kjøpe HER <3

 

også


UGG

Disse er sinnsykt fine og du kan finne de HER :D

 

Dette var iallefall luke 14 og 15 :D

  

IKKE GLEM LINKERUNDEN MIN DA FOLKS <3

 

 

annahans♥

LINKERUNDE

14.12.2013 // kl.11:27 // Blogg // 10 kommentarer

Heeiii, jeg er bare innom en liten tur for og si litt om linkerunden :) Det er en liten konkoranse der den med best blogg vinner en "link" ALT du trenger og gjøre er og skrive en kommentar med hva din blogg heter også er du med! :D Senere skal jeg i bursdag igjen til tante.. Skulke egentlig på sentere med noen venner, men det ble ikke noe sv at jeg ble med.. Luke 14 komme er snart når jeg orker og reise meg fra senga xD og får våknet litt mere ;) HÅPER NOEN BLIR MED PÅ LINKERUNDEN DA :D Bare skriv en kommentar med din blogg :) -Annahans-<3

Fredag 13 og luke 13:)

13.12.2013 // kl.23:42 // Blogg // Ingen kommentarer

Heeeeeeeiiiiiiii<3


Sorry for sent innlegg i dag å.. Jeg har vært i bursdag til verdens beste bestevenn! :D
0-camera = 0-bider...
Sorry sorry igjen! Menn åååå!
Jeg vet jeg kommer til og miste mange lesere fordi Og jeg har mistet mange allerede.. Har kommet såå langt ned igjen! :(


hva syntes dere om en LINKERUNDE?? :D

Den starter NÅ så bare legg igjen en kommentar med bloggadressen din så leser og vurderer jeg DIN blogg :D vinneren blir trukket fredag neste uke eller noe sånn :))

Jeg har fårt et lite "annfall" hahs, jeg har så utrolig vondt i hode! Har sånn serriøst ikke hatt migrene som har vært såå vond på lenge!.,,

Lite og raskt innlegg, sånn er det med migrene...


Jeg vil bare vise dere noe jeg vil ha i "luke 13"-Annahans- <3

Den virker så god!

Fredag 13 og luke 13:)

13.12.2013 // kl.23:42 // Blogg // Ingen kommentarer

Heeeeeeeiiiiiiii<3


Sorry for sent innlegg i dag å.. Jeg har vært i bursdag til verdens beste bestevenn! :D
0-camera = 0-bider...
Sorry sorry igjen! Menn åååå!
Jeg vet jeg kommer til og miste mange lesere fordi Og jeg har mistet mange allerede.. Har kommet såå langt ned igjen! :(


hva syntes dere om en LINKERUNDE?? :D

Den starter NÅ så bare legg igjen en kommentar med bloggadressen din så leser og vurderer jeg DIN blogg :D vinneren blir trukket fredag neste uke eller noe sånn :))

Jeg har fårt et lite "annfall" hahs, jeg har så utrolig vondt i hode! Har sånn serriøst ikke hatt migrene som har vært såå vond på lenge!.,,

Lite og raskt innlegg, sånn er det med migrene...


Jeg vil bare vise dere noe jeg vil ha i "luke 13"-Annahans- <3

Den virker så god!

Luke 11-12

12.12.2013 // kl.22:05 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei hei hei!
Sorry sorry sorry!

Jeg er så utrolig lei meg fordi jeg ikke blogget igår... Jeg kommer iallefall til og blogge annehver dag hvis jeg ikke rekker og blogge hver dag!.. Har så utrolig mye og gjøre fortiden!... Så det er veldig stressende!

Haha, vet ikke om jeg sa at jeg var hos legen? Jeg blir sånn helt seriøst ALDRI frisk! Det er helt forferdelig!.. Jeg dør snart haha.. Neida, men det er såå iriterende med den stemmen og plutselig kommer det bare noen pipelyder xD

Jeg har vært på julefredsfest i dag på barneskolen :) det var veldig koselig og se alle igjen og ikke minst at det var mange små som husker meg etter jeg "jobbet" der :))


Hva syntes du om barneskolen?
Savner du det?-annahans- <3

En spray som effektivt gjør at neglelakken tørker hurtigere. Appliser neglelakken og la den tørke i 60 sekunder. Spray så på et tynt lag av neglelakksprayen over neglene. 50 ml.

Big eyes! Den er en stor favoritt! Jeg liker ikke og få de vippene som er nede.. Haha, jeg kan ikke forklare men vippene under øyet!
Den er bare helt himmelsk rett og slett <3

Luke 9 og 10

10.12.2013 // kl.21:42 // Blogg // 2 kommentarer

Heii

  

Dette går virkelig ikke ann! Jeg må skjerpe meg velidig!! Jeg har ganske liten blogg lyst nå for tiden men kansje det hjelper med en spørsmålsrunde snart? Jeg har fått VELDIG mange nye lesere! Og det er jeg veldig glad for! <3

 

Det var så iriterende at jeg ikke fikk lagt ut luke 9 igår.. Jeg fikk faktisk nesten ikke sove.. Haha, hvem andre enn meg for ikke sove fordi de ikke har blogget.. xD Minnekortet til mammi er fult.. Mitt er ødelagt det vil ingen ting :( Så mamma er så snill at jeg får låne hennes til jeg får kjøpt et nytt <3 Men kan ikke slette mammas bilder så jeg kan ikke lage video før hun har slettet de... Så det blir desverre bare bilder... :(

 

 

 

LUKE 9!

Tangle Teezer!

Alle vet hvor vondt det er å gre hår som er flokete... Denne er sykt god og du merker nesten ikke at du greer håret! :D siiinsykt god! ANBEFALES ;)

 

 

 

LUKE 10!

 INGLOT   denne er veldig god, lukter godt, lett og ta på og den er bare en drøm! Sitter på ganaske lenge å faktisk :D

 

 

 

Dette var det jeg hadde for idag..

Nå skal fremføringen bli ferdig og jeg kan sove godt i natt xD <3

  

Hva syntes du om en spørsmålsrunde?

 

  

annahans♥

 

 

natta :-)

09.12.2013 // kl.23:23 // Blogg // Ingen kommentarer

hei igjenn alle!<3

Jeg har ikke fått lagt inn luke nummer 9 idag... Desverre! jeg har ikke hatt en dag med lite og gjøre.. jeg har hatt endel ting og gjøre idag..
først skole.. hjemme i 3tiden.. hentet lille gutt (Clas Markus) som ikke er så liten mere... også var det en tur opp til storesøster som har bursdag!<3 også var det hjem i to sek.. dusje også rett til Mariell <3 Jeg skal sove hos henne i natt :-)

i morgen så skal vi til byen med pizzabolle gruppe tingen. kino og se flåklypa den julefilmen :-) Også på hotell norge og spise middag :-)

Nå skal vi legge oss tror jeg.. iallefall snart :-)

sov godt og kos dere masse<3
-natta:-)

Makaroni konkoranse!

09.12.2013 // kl.11:19 // Blogg // Ingen kommentarer

Heei!

Nå sitter jeg her med Makaroni og Mariell!:) Vi sitter og snakker om blogging og blogg ideer :D vi har en liten konkoranse :) Det er om hvem som får flest lesere frem til siste skoledag! :D jeg er jo på skolen nå så dette var et super kors innlegg....

DERE MÅ HA EN SUPER DAG OG KOSE DERE MASSE!

HVEM VINNNER?


-Annahans <3

Makaroni.blogg.no :-D

Kjoler

08.12.2013 // kl.19:36 // Blogg // 4 kommentarer

Hei,

  

jeg har tenkt og bare vise dere masse fine kjolen som jeg syntes er fine! :D

Så bare se :D

 

noen av Nelly sine favoritter:

 

                     1:finner dereHER                                                            2:HER                                                                                    3:HER

 

 

 

                      1:HER                                                                                      2:HER                                                                          3:HER

 

 


              

                               1:HER eller HER                                                        2: HER                                                                             3:HER

 

  

 

Hva syntes du om kjolene?

 

annahans♥

 

 

Luke 8

08.12.2013 // kl.14:01 // Blogg // 6 kommentarer

Heeeei!

  

Sorry,sorry,sorry! Jeg var så sliten igår at jeg nesten sovnet i bursdagen!... Haha... Så kom jeg hjem gikk jeg rett i seng.. Jeg skrev et siinsykt langt innlegg til dere! Tror du ikke det ble sletta!? Begynte nesten og grine Haha, neida men da ble jeg så sur  at jeg sovnet!... Hahahaha!..

 

 

Det var sinsykt koselig i bursdag! Jeg syntes det var utrolig deilig og gå i en bursdag man ikke må pynte seg i :) Haha, det var foresten pysjamas bursdag så da er det veldig greit at man ikke alltid trenger og finne frem finstasen:) Meg og Nora ble kjent i en pysjamas bursdag:) Jeg er jo ikke flink til og ta bilder.. Så det er jo et STORT - :/  Hehe, vet ikke en gang om det ble noen bilder og vise..

Men iallefall kommer luke 8 NÅ <3 Haha <33¨

 

 

 

 

Jeg skal bare rydde rommeg og litt sånn så kan jeg lage ønskeliste? :)

 

  


Snakkes snart 

 

annahans♥

Luke 7

07.12.2013 // kl.13:43 // Blogg // 2 kommentarer

God dag!

Hei, vi har allerede vært våkne i 8 timer snart! eg dør av trøtthet! Haha, vi våknet klokka 5! Jeg var serriøst helt død! Sa de måtte legge seg fordi det var midt på natta, men neida.. De skulle opp! Haha, jeg gidde de ipaden min og tok på tv så sovnet jeg på sofaen.. og voknet klokka 10 igjen :) I kveld skal jeg i bursdag så det blir koselig og ut med venner etter en lang og slitsom uke! :)

 

Her kommer luke nummer 7 uten video.. Hehe, de bråker så og alle er rundt meg! Så derfor blir det bare bilde..

 

Her.. Bare les :) Den er sinnsykt god den å! :)

 

Men nå får jeg ikke lov til og sitte her mere! MEN håper og tror de snart blir henta så da blir det et nytt og lengere innlegg ;)

 

Hva skal dere gjøre i dag da?  

annahans♥ 

 

Romvideo

06.12.2013 // kl.20:47 // Blogg // 2 kommentarer

Hei dere! 

 

Ungene er i seng og sover skikkelig ggodt! Så det er deilig med litt RO endelig! :D Kun meg og mamma som er hjemme vi sitter og strikker "Dorte skappelgenser" som IKKE ligner xD Vår egen versjon og et annet type garn som egentlitg er helt vanelig.. Litt kjedelig men tror den blir fin :)

 

Videon ja, jeg har jo malt hele rommet faktisk nesten ALENE oho! Jeg er såå proff.. Haha <3 Neida.. Dere skal få se hvordan det blir på videoen som ligger her:

 

 

Håper dere liker mitt rom :)

 

annahans♥

Luke 6

06.12.2013 // kl.18:47 // Blogg // 2 kommentarer

Luke 6

 

Hei, luke nummer 6 kommer sent men den kom  :)

Jeg har entet mine 2 nevøer i barnehagen litt tiligere enn de pleier og bli henta så de var VELDIG glade når jeg kom! Løp og hoppet på meg begge to :) Så på vei hjem hentet vi den 3 xD Hehe, han var ikke fult så glad men ble bedere når vi kom hjem ;) Nå sitter de og ser på barne-tv :) Så jeg sitter og redigerer video og blogger:) Haha, sikkert ikke lenge jeg får lov og sitte forran pcen men jeg legger iallefall ut videoen nå og romvideoen i kveld! :) 

HER:

Beklager masse for bråk men... Hehe, sånn går det med 5 unger her...

 

annahans♥

 

 

 

 

Luke 5

05.12.2013 // kl.16:51 // Blogg // 3 kommentarer

LUKE 5

 

Hei, alle :)

 

♥ ♥ ♥ 

Jeg lager luke 5 uten video.. Sorry, men jeg orker ikke også har jeg ikke tid til det idag dessverre.. Så da blir det bare bilde og skrive innlegg..

 

Min favoritt i luke 5 er en ansiktskrubb fra Babor :) Den er ganske dyr 350,- eller noe sånn men det var noe jeg måtte ha og jeg syntes den har hjulpet meg veldig masse men uren hud! Jeg ser stor forskjell med en gang jeg skrubber meg med den. Jeg tror de har sluttet og selg den dessverre... Så det lille jeg har igjen skal passes godt på! Den lukter ganske godt litt honning men egentlig ikke det heller.. Vet ikke hva den lukter men den lukter GODT <3

 

Her er det et bilde av den:

 

 

♥ ♥ ♥ 

Jeg sitter nu med mat og helse teori! Dritt lei av sånne ting.. Masse prøver og fremføringer denne uka og neste... Men håper det blir mindre en denne uka ;) Vi har naturfag og mat og helse i morgen vet ikke hva jeg skal øve til!!...Stressende..

Koser meg... NOT:
 

 

♥ ♥ ♥ 

 

Vil dere ha romvideoen i dag? :)

 

 

annahans♥


 

 

Good morgen

05.12.2013 // kl.09:40 // Blogg // 2 kommentarer

heei og godmorgen kjære lesere! :)

 

    


jeg kom egentig bare inn en liten tur for og si god morgen! Jeg har akkuratt kommet fra Legen.. Haha, det har aldri gått så fort før xD Men det syyntes jo jeg bare var bra! Jeg tokk masse prøver og de trodde kansje det var kyssesyka jeg har fått!... Me n INGEN vet :) Svarene har jo ikke kommet enda :)  

Nå skal jeg prøve og komme meg på skolen :)

 


Byye folks <3

    

annahans♥

Jeg sovner!..

04.12.2013 // kl.22:57 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei dere!

Jeg vet jeg ikke har blogget stort i dag men jeg er syk har 0 krefter skikkelig sliten etter og ha hatt en stressende dag på kjøkkenet på skolen.. Også rett hjem og øve. Til prøveR og fremføringER.... Jeg har ikke hatt tid..., jeeg skal til legen i morgen tror jeg så da kan jeg blogge litt før jeg går der :))

Nu sovner jeg... Haha, natta dere <3


-Annahans-

Luke 4

04.12.2013 // kl.17:00 // Blogg // 2 kommentarer

Hei dere <3¨

       ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ 

Beklager den kommer litt sent men jeg kom gjust hjem... Så her er den bedere sent enn aldri ;)

  

 

Her <3

 

Må jobbe med skole arbeid nå.. Skikkelig sliten og lei men åhh! Vil ikke :( 

      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ 

Dere må ha en fin kveld og kose dere <3

 

annahans♥

God kveld da :)

03.12.2013 // kl.19:55 // Blogg // Ingen kommentarer

Heei allle!

       ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Jeg har bare hatt raske og uinteressante innlegg i dag!.. Beklager dette veldig altså men ting har vært veldig stress egentlig.. Dataen min har ikke virket før nå.. Så jeg har hatt litt ipad blogging også fikk jeg til og legge ut videoen :)

 

Så jeg har sitte masse av dagen min på rommet helt stille og bare lest til prøver og laget fremføringER!! Helt forferdelig før jul.. prøve VÆR dag denne uka.. Så jeg har forsatt en vanskelig uke foran meg... Wish me luck! Haha neida <3 Men jeg gruer meg veldig og jeg har lese og skrivevansker osv så jeg har litt vanskelig med og skjønne ting osv så alt tar så mye lenger tid for meg enn dere andre.... Det vil si at jeg egentlig har dysleksi..

 

Tentamen i matte hadde vi også idag.. Haha, jeg sa jeg gledet meg.. Men det snudde FORT som søren xD Med en gang jeg så oppgavene så var det liksom: søren heller! Skal jeg klare og bli ferdig med dette idag! Men, jeg syntes jeg klarte meg bra etter vært men det var sinsykt vanskelig.. Så var jeg faktisk ikke den siste som gikk! :D Gikk klokka 1 eller noe :)

Dette er meeg det xD Haha!!

 

 

 

Nå skal rommet ryddes video til luke 4 skal lages, jeg skal hoppe i dusjen og legge meg på sofaen og se på farmen! <3

 

Ha en super kveld dere!<3

       ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


 

Ferdig med tentamen?

Har dere og masse prøver? :)

 

♥ Annahans  

Luke 3

03.12.2013 // kl.17:02 // Blogg // Ingen kommentarer

Heei <3

       ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

 

Her er luke 3! :)

       ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ¨

 

 

Blogges senere <3

 


♥ Annahans  


..

03.12.2013 // kl.14:01 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei, dere! Sorry men min data virker ikke eller jeg får den ikke på.. Så jeg skal prøve og fikse den sånn at luke 3 kommer snart :) men den er på dataen så når deg går på så kommer videoen :)


Anna<3Postet med ipad.

God kveld!

02.12.2013 // kl.22:17 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei, alle <3

      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Idag er det farmen! Så nå skal jeg sitte og redigere luke 3 til dere xD i Mens jeg ser litt på farmen :) Dagen min i dag har ikke gått til noe stort annet en MATTE TENTAMEN :D Hahaha,.. Alle tenker sikkert haha, ho der er gal ho liker faktisk matte! MEN jeg syntes det er gøy noen ganger med ting jeg får til liksom :) Så jeg grugleder megh xD <3

Nå begynner farmen så må gåå nu <3

      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

 

 Fin sang! ;)

       ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

   BYE BYE   

 

annahans♥

Luke 2

02.12.2013 // kl.15:35 // Blogg // 2 kommentarer

Hei søte dere!  2 Desmber og luke 2 <3

      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

 

Jeg beklager dårlig lyd.. Så jeg skal prøve og gjøre noe med det men vet ikke helt hvordan enda...

 

      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Nå kom jeg gjust hjem fra skolen som ikke har vært en vanelig dag og har faktisk ikke vært på skolen :) Vi var i en rettssak.. Jeg syntes det bare hørtes skummelt ut, men når jeg kom der var det faktisk ganske spennende :) Så jeg syntes faktisk de var litt gøy men noen ganger var det selvfølgelig VELDIG kjedelig..

 

Etter det gikk vi til byen. Vi var nesten hele klassen på mc donalds :) Også bare forsvant noen og mange gikk hjem.. Så da var meg Maria & Stine-M rundt og kikka litt :) Jeg kjøpte ingen ting annet en et lite leppe stativ xD Haha, det høres rart ut men sånn som du setter leppestiftene i :) Fult allerede.. Kosta bare 20,- eller noe sånn på søstrene grene! :) ALT DU HAR MÅ IKKE VÆRE SÅ DYRT VETTU <3 Så da blogges vi senere :)

 

Ha en super duper dag og kos deg masse! <3

Har du vert i rettssak før og synte du det var spennende? :)

 

      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Annahans  


Hello December <3

01.12.2013 // kl.18:04 // Blogg // 2 kommentarer

Heelu søtinger!

 

Biilder fra igår :) Var ikke flink til og ta bilder så Nora tokk nesten alle bildene :)

 


Haha, her er et fint bilde av meg som indianer xD

Og her er fine Maria <3Bursdagsbarnet og Camilla er flinke til og bake! :D De var sykt gode :)Pandoras eske eller hva det heter :)'

 

 

Haha, som dere ser så var jeg sykt dårlig til og ta bilder..

 

 

1 Søndag i advent! <3

 

 

Den sangen jeg har hørt mest på idag er:

 

 

Jeg er ikke en spessiel beliber men syntes han er flink til og synge osv :))

 

 

 

 

 

Haha, Noen som vil hjelpe meg med en fremføring? :)

Jeg trenger noen til og si hva de syntes om ringenes herre to tårn :))

 

Så hva syntes du?

   Hvem synes du filmen ment for?

 

Hvem kan du anbefale filmen for og hvorfor?

 

.Blir veldig glad for alle som sier sin mening :)

 

 

 


Ha en fin kveld klem fra meg :)


Luke 1

01.12.2013 // kl.13:16 // Blogg // 4 kommentarer

Heeei!

 

LUKE 1 Her er det en LITEN video til dere <3

 

'

 

Sangen kommer i kveld xD

 

-Anna-

 

Søøte lesere, 1desember!

01.12.2013 // kl.00:12 // Blogg // Ingen kommentarer

Heeei! 1 DESEMBER NÅ!

Jaah! Jeg har fått sykt mange leserre nå og det er sååå godt og sitte her og tenke på at noen faktisk ser det jeg skriver og at jeg ikke sitter og skriver til meg selv! Jeg ELSKER leserene mine såå masse! ?Det er 1DESEMBER! Og det betyr jo #JULEKALENDER! :DD Jeg legger ut første desember når jeg våkner i morgen :)

Jeg var i bursdag og det var utrolig koselig! <3 meg som "indianer" skal dere å få se i morgen :) så jeg sparer litt mere enn julekalenderen i morgen :)) Haha, dere kan klede dere.. XD
Joda haha..

Jeg har lit migrene så skal legge meg nå..
Natta søtinger<3

Gleder du deg til julekalender og hva slags har DU? :))

~Anna~

Elsker dere! <3

Hadde en liten schoot for meg selv..

30.11.2013 // kl.16:13 // Blogg // 5 kommentarer

Heelu <3 Jeg hadde en liten schot i stad haha, vil du se noen av bildene? DEn videoen kommer ikke fordi de tingene som er mine favoritter komme kanskje i julekalenderen!  :DD

'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Anna <3

God morgen!:)

30.11.2013 // kl.12:36 // Blogg // 2 kommentarer

Heeii søte dere <3

Nå har jeg gjust våknet å sitter og spiser frokost.. Haha, jeg lagde og la ut en video men sletta den igjen!.. xD Hahaha, stemmen min var såå fin!.. NOT..  Så ja jeg er forsatt syk og blir aldri frisk :'(  Jeg kan ta noen bilder og legge de i en video xD Men vil ikke snakke, Haha <3

Såå jeg skal i bursdag i kveld også :) Igår det jeg skulle som jeg ikke kunne si var at jeg skulle i overaskelsesbursdag til victoria :) Var veldig koselig :)) i kveld skal jeg kle meg ut som en indianer! <3 Såå det blir kuult :) Jeg kan kanskje rekke og Vise dere hvordan det blir :))


No idea..

 

 

 

 

Jeg er tom for blogg ider.. Komenter gjerne hva jeg kan blogge om eller hva du syntes er gøy hvis jeg gjør :)

 

-Anna

Det verste over og 1igjen:)

28.11.2013 // kl.23:18 // Blogg // 2 kommentarer

Hei hei heei! ;)

Idag ble jeg ferdig med tentamen 2av3 bare matte igjen og den gjør jeg ikke så mye av :)

Etter skolen fikk jeg med mamma og de ut på NEW YORKER! Det var så sykt mye fint, kult der.. Jeg hadde bestemt meg for og ikke kjøpe så mye i dag og det syntes jeg jeg klarte fint xD et par sko og julegaver + en kalkulator! :D

haha, fant sykt masse fint da! Men jeg skal ut der i morgen igjen med stine og Mariell.. Jeg kan ikke si hva mere jeg skal før i morgen.. Fordi jeg skal legge meg nå.. Haha...

Nattiii natt søte dere<3
~Anna~

Tokk noen bilder på vei ut:))

Nammmm!

27.11.2013 // kl.19:52 // Blogg // 4 kommentarer

Hei <3 Jeg blogget ikke i går fordi jeg hadde besøk også er jeg SYK! Så jeg sovnet med et knips rett etter hun gikk xD... Haha, er forsatt syk og blir ikke noe bedere! Er så sinnssykt lei av og være syk, at jeg tror snart jeg må til legen...

Tentamen i engelsk i morgen! Jeg DØR! Haha, vil heller ha alle Dobbel matte og norsk isteden for engelsk! Haha, kan bare absolutt ikke engelsk... Og skal klare den uten stemme skikkelig slapp og sikkert feber som jeg har nå.... Haha, joda dette skal gå bra... xDMEN DET GØYE SOM SKJEDDE IGÅR:

Jeg var på skolen og rett etter skolen ble søteste Victoria med meg hjem :) Vi hadde planlagt dette super lenge xD Egentlig 3 dager etter det begynne og snø men ingen av oss kunne.. så skulle vi på lørdag men jeg orket ikke fordi jeg ikke var noe iform.. Så da ble det igår :) Haha, vi lagde kakemenner med brownies deig! <3 Haha, vi to elsker deig! <3

Bilder:

''

 Vi laget nisser å xD

 

 

 

 

 

Vil du ha Oppskriften? Legg igjen en komentar :)

 

-Anna-

 

Søndag

24.11.2013 // kl.23:13 // Blogg // Ingen kommentarer

Heii
Idag er det søndag og familie kos xP vi hadde besøk av besta onkel, onkel og mammas tante også har Eva og mine 3 nevøer sovet her i helgen :)

Jeg var så trøtt i går at jeg bare ikke orket og blogge... Jeg er også klart å bli syk så har ikke stemme igjen..... :(Naatttaaa??????
~Anna~

Vi bakte foresten pepperkaker ??

Senteret!

21.11.2013 // kl.20:30 // Blogg // 6 kommentarer

Heeeellluuuu <3

Jeg var på senteret i går, med Synne. Det var så utrolig koselig! Jeg og hun var som søsken før!<3 Vi gikk alltid sammen latter hele tiden! Var så utrolig koselig og savner det så masse! Så jeg eller vi bare måå begynne og gå sammen mere igjen <3 Haha <3 Jeg kjøpte ikke så masse men jeg kjøpte en matt leppestift, sminke fjerner, en neilelakk ting egentlig bare små ting. :) Hahahhahaha, jeg dør! Vi kjøpte noen sukker som smakte fisk.. Så gidde vi det til læreren HAHAHAHAH!.. Og Stine fikk en i garderoben etter gymen så hun nesten spøy.. Jeg fikk litt dårlig samvittighet... Haha<3 Sorry Stine, måtte bare!... 

 

Norsk tentamen i morgen! Våken kveld på Junior :) Og lørdag skal jeg og Victoria ha brownies deig med hjemmelaget kakemann :D

 


Denne kjoln kjøpte jeg på kjøp og salg :) 1000,-  Bare at den er mørke lilla... :)

 


Sorry, har veldig lite bilder og dele med dere fortiden.. Mobilen min er DØD :( Så jeg kan ikke ta bilder med den og da er det veldig lite bilde som kommer ut...

 

 

Når har dere tentamen eller har dere?

 

-Anna <3

 

Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil! Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil!

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits