Elsker nye folk!

19.06.2014 // kl.18:59 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen!

Som dere ser i overskriften så står det " Elsker nye folk" :D jeg elsker å snakke med folk bli kjent meg nye ogsånn! Jeg snakker med kjempe mange folk som jeg egentlig ikke kjenner så godt. Så jeg er veldig lett og bli kjent med noe som jeg håper er bra!

Sånn som igår og idag har jeg snakket i ca 1time med Andreas på telefonen:) kjempe koselig å blir så glad bare av å snakke med han.
Andreas er superherlig, jeg har blitt så utrolig glad i han gjennom nettet og jeg skjønner ikke at noen kan bli så gode venner uten å ha truffe hverandre :)

Vilde: Vilde er å utrolig herlig, vi har kjent hverandre mye lengere og og hun er en av de første jeg tørte snakke med på nettet :) meg å Vilde skal møtes om 15 dager ca, så det blir kjempe gøy å jeg gleder meg masse! :D


Jeg fortellte bare om to av mine venner nå men har mange flere! :)


Robin, Julian, Daniel, Emma, Maren ja jeg har kjempe mange som jeg er blitt veldig glad i<3

Mange spør om jeg ikke syntes det er skummelt og om jeg ikke er redd for at jeg sitter å snakker med en gammel mann liksom men jeg er faktisk litt redd for det å jeg passer veldig på! Må liksom snakke med de på telefonen/skype ogsånn og ha kjent de lenge før jeg tør møte de! Har ikke møtt noen enda som jeg ikke kjenner og det er ikke så lenge til jeg møter 1 person gjennom nettet :D


Jeg er utrolig glad i å bli kjent med nye mennesker så nå vet alle det :)


BLIR DU KJENT MED FOLK GJENNOM NETTET?


~Nuss~

Ingen kommentarer

Julie Almestad Sævik

20.06.2014 kl.09:14

nei, ikke akkurat :) blir kjent med folk i virkeligheten heller! :)

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Anna Elise og jeg er født 17 Mai 1999. Jeg bor i Vennesla sammen med mamma, pappa og mine 3 søsken + en liten hund! Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende mail :)

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits