Fast Blogger igjen?

17.06.2014 // kl.19:00 // Blogg // 3 kommentarer

Hallo alle søte mennesker!

Jeg var å så på topplisten for Vennesla og jeg så jeg lå på 52 plass eller noe sånn. Jeg er utrolig glad for at noen faktisk gidder å gå inn å se gjennom den å lese hva jeg holder på med. Det er faktisk veldig koselig:) Jeg blogget jo fast kan du si for ikke så veldig lenge siden. Et par uker eller noe. Og sitte å skrive hva jeg gjør om dagene er noe jeg savner. Hvis det er noe jeg gjør en dag som er spennende så andre kan få se det å kanskje få litt inspirasjoner eller noe :) Jeg har jo sagt lenge at dere skal få en rom video og sånn detaljer på rommet ogsånn, men nå skal jeg love at det snart kommer altså! :D Skal få gjort det så fort jeg kan!:) Når jeg blogget for en stund siden så delte jeg ikke bloggen min jeg bare skrev og jeg har ikke tenkt å dele like masse som jeg pleier akkurat nå men det kommer etterhvert:) Det er bare sånn jeg ser at jeg faktisk klarer dette :) Kanskje det blir litt rot denne uken men jeg skal prøve alt jeg kan og få tatt bilder ogsånn:) 

 

Det er siste uke på skolen! Jeg er sååååå klar for ferie nå! Det blir utrolig deilig!:) Skal ikke reise så kjempe langt men jeg skal iallefall til sverige og stavanger :)

Jeg slenger med et bilde av dagens otfit :)

 

ss

T-skjorte fra H&M

Skjorts fra Vila/ onely

 

SYNTES DU JEG SKAL BEGYNNE Å BLOGGE IGJEN? :)

Vi snakkes!

~Nuss~ 

 

2 kommentarer

Baremusikk

17.06.2014 kl.19:03

Kjempe fin blogg du har, håper du får en konge dag videre! :)

annahans

17.06.2014 kl.19:12

Baremusikk: Tusen takk, ha en fin dag videre du å:)

Emilia O

17.06.2014 kl.20:09

Elsket stilen din! Ja, begynn å blogg igjen :D savner bloggen din<3

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Anna Elise og jeg er født 17 Mai 1999. Jeg bor i Vennesla sammen med mamma, pappa og mine 3 søsken + en liten hund! Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende mail :)

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits