Byen,bursdag&bursdag!

01.06.2014 // kl.12:51 // Blogg // Ingen kommentarer

Woow, hallo alle sammen:)

Jeg beklager for jeg at jeg ikle har fått blogget i helgen med ALT har gått i ett.. Men nå skal dere få se hva som har skjedd:))

På fredag var jeg jo i byen med klassen! Det var utrolig utrolig koselig! Jeg håper på at vi får flere sånne turer for det var døds gøy! :)

Vi var der hele dagen fra ca 11-9!
Så først gikk vi på stranda å lag å snakka ogsånn der så tok vi og spilte litt volleyball det var koselig:) så gikk vi å badet eller noen bada ikke alle.. Så solte vi oss og snakket ogsånn:) så gikk vi å spiste.. Så egentlig etter det så gikk folk når de ville:) så vi som var igjen satt på fiskebrygga å spiste is:) så gikk egentlig den dagen siden vi gikk litt til rundt å skulle helt hjem.. Mariell sov å hos meg så jeg ville ikke sitte og blogge når jeg har besøk..

Å igår (lørdag) var vi ibyen igjen :) da var det meg, Mariell, Eva og guttene :) det var havnedag noe som guttene syntes var utrolig gøy! Du kunne kjøre en sånn kran ting ogsånn som de elsket!
Jeg tror ikke jeg fikk tatt så mange bilder men... De kjørte Elias båt og litt sånn noe de syntes var gøy :)

Også igår kveld feiret jeg bursdagen min! Endelig:) det var kjempe koselig det å:) vi snakket masse og spilte alias og ja.. Var kjempe koselig:)

Nå er det tid for enda en burdag.. :) familie bursdag til boysan :)

Men innlegget ble så stort så det funker ikke og legge ut bilder så de kommer straks:)

~Nuss~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Anna Elise og jeg er født 17 Mai 1999. Jeg bor i Vennesla sammen med mamma, pappa og mine 3 søsken + en liten hund! Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende mail :)

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits