Rare/kule/spessielle sko!

27.05.2014 // kl.21:38 // Blogg // 2 kommentarer

Hei!
#moteinnlegg xD

Jeg skal vise dere noen utrolig spessielle/rare/fine/kule sko! Jeg klarer ikke bestemme meg helt for hva jeg synes om de men de var ganske gode faktisk! Jeg hadde nok ikke kjøpt de selv men jeg syntes det er kult med folk som går med sånne sko :)


Jeg har itilegg hvert å hjelpet storesøster med barnehage bursdag:) haha, var den som fikk ungene i lek xD vi hadde den trekke sko tingen når De skulle åpne gavene noe som de syntes var utrolig gøy! :) og vi hadde tikken og slå på ring:) det var kjempe koselig og jeg har fått skikkelig Sommerfølelse idag å igår :)

Igår hadde vi grilling med Eva og de her Hoss oss siden twinsan hadde bursdag :) jeg syntes det er utrolig rart at de har blitt så store! Snart klar for skolen ogsånn. Det er litt sykt fordi jeg husker så god når jeg var liten å gikk å Løftet på små guttene :)

Det er masse bursdager nå i mai så det er koselig:) jeg er allerede sakt ja til å hjelpe søs i neste bursdag :)

Jeg håper dere alle har hatt en fin dag å nyter fin været! :)

Jeg laget hjemmelaget frappe uten kaffe:) den var døds god! Kommer til å lage det masse i sommer! <3

Dette var gårsdagens antrekk!:) det var utrolig deilig og over 25*C på det meste :)

Jeg badet faktisk frivillig igår og det var utrolig deilig og ikke kaldt i det hele tatt! Var ikke kald når jeg kom opp på land en gang :)

dette er skoene! Hva syntes du? :)

Kos dere masse!

~NUSS~

Én kommentar

Hanna

28.05.2014 kl.17:34

Oppskrift på frappen?💕

annahans

28.05.2014 kl.17:56

Hanna: Det kan jeg legge ut en dag:))

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Anna Elise og jeg er født 17 Mai 1999. Jeg bor i Vennesla sammen med mamma, pappa og mine 3 søsken + en liten hund! Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende mail :)

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits