Dåp

25.05.2014 // kl.17:49 // Blogg // Ingen kommentarer

Heluuuu<3

Idag er en ganske spessiell dag for meg Cx jeg har blitt døpt :)
Mange av mine venner her spurt hvorfor jeg gjør det og om det er vanlig men dåp når jeg er så gammel som jeg er..

Ja det er veldig vanlig med voksen dåp. Jeg har velgt alt selv.. Mamma og de ville ikke jeg skulle døpes fordi de mente at jeg kunne velge selv :) jeg har vært kristen hele livet mitt og jeg kommer til å være det :) det er liksom en veldig rar/god følelse som er umulig å beskrive. Jeg er jo konfirmant i år og får å bli konfirmert måtte man være døpt så jeg tenkte hvorfor ikke å kjørte på:)

Det var ute dåp/gudstjeneste noe som var veldig annerledes også var veldig koselig :)
Jeg ville helst ikke si det til noen eller si det til så mange siden jeg orket ikke styre med en dåps fest ting xD så vi tok det stille og rolig og bare hadde middag og litt kake ogsånn med fadderene siden mamma mente jeg måtte ha noe.. Så da ble det det som var utrolig utrolig koselig :)

Her kommer noen bilder:

Jeg har ikke flere bilder akkuratt nå fordi jeg har ikke fått bildene av mamma enda.. Men det var iallefall veldig koselig og jeg har hatt en super dag! :D

Nå er det tid for å slappe av litt kanskje se på serie? :)

Vi snakkes! ;)
~NUSS~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Anna Elise og jeg er født 17 Mai 1999. Jeg bor i Vennesla sammen med mamma, pappa og mine 3 søsken + en liten hund! Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende mail :)

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits