Tiiilbake! :D

25.04.2014 // kl.12:06 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen!
Jeg sa jeg skulle komme tilbake uka etter påske :) Jeg er allerede tilbake:D grunnen til at jeg ikke har blogget denne uka er fordi vi har hatt prøvemuntlig.. "Eksamen" på en måte.. Det var skikkelig stressende men jeg er heldig vis igjennom for denne gang :D Jeg har forsatt ikke kommet ut av senga men snart.. Tenkte bare jeg skulle lage dette innlegget først ;) Jeg har fri idag pga jeg hadde fremføring igår :) Jeg har jo vert en sykt dårlig blogger nå for tiden., men jeg savner faktisk bloggen veldig og tror jeg vil forsette og komme med innlegg når jeg har noe å fortelle:)
Jeg har egentlig masse og fortelle til dere så nå kommer det snart en ny rom video:D masse forandringer har skjedd her! En ny spørsmåls runde:) hjemmelag del 2 xD det er så lenge siden den hjemmedagen så vi ser om det kommer noe... Et innlegg om BABY LIPS som jeg har blitt avhengi av!

OG hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om kan dere legge igjen en komentar!:D Jeg elsker tips! :)

Tok dette for noen dager siden! Fy søren, jeg har fått sommerstemning xD
~Annahans~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Anna Elise og jeg er født 17 Mai 1999. Jeg bor i Vennesla sammen med mamma, pappa og mine 3 søsken + en liten hund! Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende mail :)

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits