SOL!

31.03.2014 // kl.18:21 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen!

 

Jeg regner ikke med mange sitter inne på pc/ipad eller telefonen for å lese bloggen min? xD Så jeg koste meg max ute i solen idag å igår! SUPER DEILIG! Jeg håper alle andre å koste seg i det nydelige været! Kanskje noen til og med har blitt litt brune? :D Det har jeg! Bare litt men mest freiner som er så iriterende..

Et - Med å bo på heia som jeg gjør at det er UTROLIG mange rare å skumle dyr ute nå på sommeren... Det er litt ekkelt! Prøver vikelig ALT for å ikke å de inn i hus! Hadde vært forferdelig!

Det er mandag ny uke herlig vær! Kan det bli bedere? :D De melder fint vær helt frem til fredag så jeg håper det blir å holdet seg så fint!

 

Jeg var på synsundersøkelse idag.. Kjipt med linser fast altså... Så jeg har ikke fått gjort så mye enda.. Jeg har konkuranse med mamma og de så jeg må rydde rommert, vaske å lekser nå..
DERE MÅ KOSE DERE MAX RESTEN AV UKA ALLE SAMMEN!♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Anna Elise og jeg er født 17 Mai 1999. Jeg bor i Vennesla sammen med mamma, pappa og mine 3 søsken + en liten hund! Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende mail :)

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits