Julekalender

19.11.2013 // kl.20:53 // Blogg // 3 kommentarer

Hei,

Jeg har tenkt og lage en julekalender til dere :) Jeg har fått inn noen ideer til det, de er gi ut en vær dag.. Anbefale sminkeprodukt. Antall bilder anntal dato av deg selv.. Det vil si at 1 desember må jeg legge ut 1 bilde av meg 2, 2bilder 3, 3 bilder osv... 

Jeg synes å vise/anbefale et sminke produkt til dere høres best ut og noe eg kan klare liksom. En jule kalender skal åpnes vær dag og da kan jeg bare slutte midt inni, så jeg må velge noe jeg kan holde ut med i 24 dager!

 

Skal eg si dere noe! Synne! Hun snille søte beste jeg gikk med hele tiden før? Husker dere hun? I allefall skal jeg på senteret med hun i morgen! Jeg gleder meg som en unge til julaften! 

Jeg venter på snø fordi da skal meg og beste Victoria, lage hjemmelaget kakemann og dyppe i brownies deig! Vi er stor fan av det altså LÅVER! Husker alltid på barneskolen brownies var liksom vår ting og vær gang vi gikk sammen hadde vi nesten alltid brownies <3 Gleder meg til det å!

1 ting til jeg gleder meg til er og komme hjem i morgen fordi da har ballkjolen min kommet! :DD Herre! Den er så nydelig! <3_<3  Haha xD Jeg skal vise dere den i morgen heller så jeg sparer litt på gøye ting som skjer! :)

 

Nu ligger jeg på sengen snaper med Amalie :) Og venter på farmen! :))) 


12 dager igjen! :D
Tokk bare bursdags bildene hennes! <3

Har du julekalender tips? Trenger hjelp fort 12 dager igjen!

 

Anna <3

3 kommentarer

Karolina

19.11.2013 kl.21:11

Du må dele bloggen din mere! Låver! Du kommer til og få mange flere lesere!

Fast leser, du er god! <3

annahans

19.11.2013 kl.21:19

Karolina: Skal prøve! :)) Har testet og legge det ut i en gruppe på facebook og litt sånn:)

Marthe

23.11.2013 kl.11:49

Anbefaler deg å legge til julekalenderen på Advent-Kalender.net/no/

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Anna Elise og jeg er født 17 Mai 1999. Jeg bor i Vennesla sammen med mamma, pappa og mine 3 søsken + en liten hund! Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende mail :)

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits