Hei, dere :)

09.11.2013 // kl.23:40 // Blogg // Ingen kommentarer

Heei! Jeg er endelig hjemme! Jeg har en utrolig stressende uke forran meg og jeg gruer meg til det meste!.. Hahahahaah.. Joda! jeg er litt overtrøtt og har sovet hos nora :) Også var vi i bursdag i dag å igår:) Det var kjempekoselig i begge!:)) Men jeg tok desverre ingen bilder.. Men hvis dere vil se litt hva jeg holder på med å legger jeg ut ganske mange bilder og videoer på Instagram (IG som noen kaller det xD)  Haha<3 Men jeg/vi lag ut et par videoer når vi var LITT trøtte osv.. Haha! Vi ble ferdige med og stelle oss ca 2 timer før det begynte da var liksom kjolene på hahah xD Jeg Har ikke fått noe og blogge om enda.... Men nå har jeg tenkt og se en film også sovner jeg forhåpentlig vis snart xD Er ganske trøtt.. 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

~ Anna ~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Anna Elise og jeg er født 17 Mai 1999. Jeg bor i Vennesla sammen med mamma, pappa og mine 3 søsken + en liten hund! Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende mail :)

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits